2777
2789
عنوان

بچههه

169 بازدید | 10 پست

بچه ها دلم بچه میخواد . چند ماه دیگه بیست سالم میشه یکساله ازدواج کردم . همش تنهام . مامان و خواهرم سالی یبارم خونم نمیان خودم همش در حال رفتن ب خونه مادرمم بیست چاری اونا اصلا نمیان . میرم با سگ مامانم بازی میکنم 

بچه ها رو دوست دارم کلا 

شوهرمم عاسق بچه خواهرش و بقیست انقدر بازی میکنهه همیشه تو جمعا .

ولی بمن میگه بچه تحفه میخوام چکار میخوام 

مامانش و خواهرشم میگن الان نازایی زیاذ شپه اقدام کن ک اگه نمیشیذ برید دکتر ادم باید مطمعن شه از خودش .

شوهرم گفت کسی ک بخواد بشع میشه نشه هم کاریش نمیشه کرد .

منم اصرارم برا اینه چون پلی کیستیک هستم دارو هورمونی مصرف میکنم همش میترسم بچه دار نشم . خیلی میترسم .

وگرنه خودمم زیاد ب این زودی حوصلشو ندارم ولی میترسم حامله نشم کلا چون پلی کیستیکم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد میگه هر کی بشع میشه هر کی ام نشه کاریش نمیشه کرد

وا

اون میتونه تا100 سالگیش هم اسپرم تولید کنه

زن اگه مریضی پیدا کنه سخت میشه

خدای ناکرده دور از جونت خدای نکرده

اگه ی موقعی بچه دار نشی اولین کسی که سرناسازگاری بذاری همون شوهرت

بابا هنوز 20 هم نشدی . تا 38 سن باروری زن هست. تازه بعد از اون هم با شانس کمتر یه مدت ممکنه. 

تو 18 سال آینده بلاخره باردار میشی. 

20 سالگی وقت سرمایه گذاری روی خودت هست. برو سر کار. برو دانشگاه. بروی توی اجتماع. 

یک سال بعد از ازدواج هم زوده. 

باز با همسرت بیشتر زندگی کن. بچه مسیولیت بزرگی برای هم مرد و هم زن هست. 

همسرت آماده نباشه روزگارت رو سیاه می کنه و کمک نمی ده. 

عجله نکن.

با اولین اقدام  باردار شدم 

کیست هم داشتم ازمجردی 

شوهرت راس میگه خدا بخواد میده نخوادم نمیده

تو چه می‌دانی...؟شاید من همانی باشم که بیشتر از همه دوستت دارم ،نبودنت را بغل می‌کنم،سکوتت رامی‌نویسم،نگرانت می‌شوم و روزی هزار بار خودم را لعنت می‌کنم که نمی‌توانم دلیل لبخندت باشم که نمی‌توانم،که دورم... تو چه ‌میدانی پشت سرت چه دوستت دارم‌هایی ست.!💔🖤

بیشتر ببینید