2777
2789
عنوان

بچه ها خواب عجیب دیدم

187 بازدید | 14 پست

خواب دیدم دارم ذکر میگم ولی بچای اینکه مثلا ذکر شناخته شده ای بگم یا صلوات و...بفرستم

داشتم میگفتم یاسین یاسین یاسین بعد و بعد هر چندبار یاسین گفتن یکبار هم میگفتم یا حسین و همینجور ادامه....

و اینکه تو خواب دیدم همسایمون بهم گفت میخوام برات چند تا تسبیح بیارم

کسی میدونه تعبیرش چیه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم چه خواب زیبایی بزنید گوگل بهتره چون کسی تعبیر خواب که بلد نیست بزنید گوگل

راستی دیدن این متن بی دلیل نیست تاپیک آخرم نذر صلواته حتی یه دونه صلوات شرکت کن انشاالله حاجت روا شی🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تعبیر خوابت رو نمیدونم ولی بنظرم سوره یاسین رو بخون 

یکی از علما میگن که شاید یاسین همون یا حسین بوده که سرش رو زدن و شده یاسین و این خوابی که دیدی بنظرم به این ایام بی ربط نیست 

منم دعا کن 🙏💚

لطفا جای خدا نباشید. 
عزیزم چه خواب زیبایی بزنید گوگل بهتره چون کسی تعبیر خواب که بلد نیست بزنید گوگلراستی دیدن این متن بی ...

زدم گوگل ولی بیشتر راجب خوندن خود سوره یاسین تعبیر هست...

من فقط اسم سوره رو صدا میزدم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

من تعبیر خوابت رو نمیدونم ولی بنظرم سوره یاسین رو بخون یکی از علما میگن که شاید یاسین همون یا حسین ب ...

چشم عزیزم التماس دعا 

اره اتفاقا هم یاسین میگفتم هم یا حسین

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

در مر‌د امضات میشه بگی چرا فک میکنی ظهور نزدیکه؟

اول من از شما بپرسم اگ کلا اعتقاد نداری ک هیچی اگ داری توضیح بدم. از شواهد معلومه . البته زمان دقیق مشخص نیست هرکسی روز مشخص کنه دروغگو هستش .اما علایم ظهور رو سرچ کن خیلی مشخصه دقیقا حال و روز جامعه همونطوره. و همچنین من چنسال پیش ی متنی داشتم می‌خوندم  از بهجت پرسیده بودن شما ظهور رو میبینی گفت من نه .اما یک تخمین زده بود ک نزدیک بود .و همچنین اگ مستند پژوهش نزدیک ب مرگ رو دیده باشی یک آقایی ک مرگ موقت داشت تو اون عالم بهش گوشزد کردن ک شما در عصری زندگی میکنید ک قائم عج ظهور می‌کنه .اینم میتونی سرچ کنی برنامه زندگی پس از زندگی.و حتی خودمم خواب دیده بودم.. 

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

اول من از شما بپرسم اگ کلا اعتقاد نداری ک هیچی اگ داری توضیح بدم. از شواهد معلومه . البته زمان دقیق ...

اعتقاد دارم  ... یه خوابی دیدم که نمیخوام تعریف کنم بنا بر اون پرسیدم در کل ممنونم 

لطفا جای خدا نباشید.