2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قبل حمام ماست و سدر ترکیب کن بزن به موهات و کیسه بکش رو موهات بذار یه ساعت بمونه .

بعد برو حمام کف سرت رو شونه بکش 

کاملا پاکسازی میکنه

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

همه دارن داروی موضعی پیشنهاد میکنن ولی شوره سر از ضعیفیه ریشه مو هست. یک ماه هر روز قرص آهن بخوری رفع میشه . بعد اونم یه ماه زینک پلاس بخور

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

اول ببین شوره سرت چربه یا خشک

یا جز اونا نیست از چه نوعیه

براش شامپوی مخصوص بخر

من چند ماه پیش هوا که سرد شد شوره خشک زدم

میرفتم حموم یه بار شامپوی معمولی میزدم اروم سرمو ماساژ میدادم

یبار شامپو ضدشوره فولیکا

من قبل این سریتا و یکی دیگرو داشتم رو موهام تاثیری نداشت

این بعد چند وقت از بین برد

ولی خب نزدیک ۶ ماه استفادش کردم

و اینکه الان نمیخرم

اگر دوباره شوره زد طرفش میرم

فولیکا شامپو های مختلفی داره میتونی دیجیکالا ببینی