2777
2789
عنوان

بچه دار نشدن

107 بازدید | 7 پست

بچه ها می‌دونم مدت کمی هست ولی کلافه شدم .

من اردیبهشت امسال قرار بود اقدام کنم.سه ماه قبلش زیر نظر دکتر بودم.( از نظر تغذیه دارو خیلی به خودم می رسیدم) ولی اردیبهشت اقدام نکردیم. خرداد هم نخواستیم. حالا قرار تیر اقدام کنیم. من تا الان دندون درد نداشتم از شانس دو سه روز به درد گنگ یه سمت دندون هام دارم.

حالا اگه برم باید برم عکس بگیرم که خودش عوارض داره .

الان خیلی وقته فولیک اسید دارم مصرف میکنم بیش از حد هم میگن خوب نیست.

نمی‌دونم چکار کنم.

میگم اقدام کنم شاید باردار هم نشدم.

یا کلا بیخیال شم این ماه هم.

موقع اذان دعا کنید یه نی نی سالم خدا به زودی بهم بده😍

عزیزم اولا انشاله خدا بهترین و صالح ترین فرزتد رو نصیبت کنه

دوما ذکر استغفار روزی دهنده است زیاد بخون تا خدا زودتر نی نی رو روزیت کنه

بعد توی تامیک هام ایات ۶۰ قاف قران هست تا ۴۰ روز به اب بخوان و بخور هم خودت هم همسرت 

لطفا لایک نکنید .

عزیزم اولا انشاله خدا بهترین و صالح ترین فرزتد رو نصیبت کنهدوما ذکر استغفار روزی دهنده است زیاد بخون ...

ممنون عزیزم همه تاپیک هاتون خوندم. برای انتخاب اسم میتونید راهنمایی کنید. چه کاری باید انجام داد.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسم چطور باید انتخاب کرد برای بچه

چندتا اسم انتخاب میکنی با اسم خودت .هر وفت خواستی زایمان کنی بگو برات حساب کنم میگم چ اسمی براش خوبه

اسم مادر و اسم بچه رو بررسی میکنه ک خوش طالع باشه براش 

لطفا لایک نکنید .

اولش گفتم چرا منو بارداریم رو قضاوت کرده چرا تاپیکهای منو خونده ولی بازم اینجوری بهم توهین و فحاشی کرده ولی دارم کم کم متوجه میشم برات متاسف نیستم چون دلیل رفتارت نسبت به باردار شدن و نشدن بقيه رو فهمیدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

اولش گفتم چرا منو بارداریم رو قضاوت کرده چرا تاپیکهای منو خونده ولی بازم اینجوری بهم توهین و فحاشی ک ...

چقدر دیوونه ایییی😂😂😂😂😂😂😂

اول صبحی کلی خندیدم😂😂😂❤️❤️❤️😘😘😘😘😘