2777
2789
عنوان

پارنترم

103 بازدید | 7 پست

از صب تا ساعت شیش هیچ خبری  ازم نبود یعنی اصلا آنلاین نشدم پیام ندادم زنگ نزدم ببینم ری اکشن پارنترم چیه ساعت ی ربع به یازده پیام صب بخیر داد دیگععع تا ساعت ده دقه ب شیش ن زنگ ن پیام  ک کجایی  ساعت ده دقه ب شیش رنگ زد منم ناراحت بودم چرا انقد دیر پیگیرم شد جوابش ندادم 

اینم بگم اون دو ساعت نباشه من نگرانش میشم کلی پیگیر میشم خاستم ببینم اون چکار می‌کنه 

بنظرتون حساسم یا حق دارم شما بودید چکار میکردید

سلام سلام با اجازه استارتر دارم میرم حرم به تاپیک آخرم سر بزنید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط کات

بهت اهمیت نمیده محبت و توجه رو از کسی گذایی نکن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

الان سریع میان میگن کات

کات ب چ‌دلیل اخه

راستش منم پیگیرش نیستم ولی اون پیگیرمه

پیگیر نبودنم ب این معنا نیست ک بهش حسی ندارم و یا دوسش ندارم بیشتر از ۷-۸ساعتم نشده بی خبری مون

🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز