2777
2789
عنوان

کنکور

165 بازدید | 27 پست

سلام با تراز 8970 اینا کسی از اطرافیانتون رو دیدید که داروسازی ازاد قبول بشه ؟ تراز اردیبهشتم شد 8786 و ریز نمرات امسالم هم شد عربی 18.75 دینی 19.5  زبان 18.75   ادبیات 18.25    سلامت 16.5  هویت 16     زیست 17.75    شیمی 19.5   ریاضی 19.5    فیزیک 19.75     من تراز اینو حدود 9100 اینا حساب کردم یا همون 9000 اینا ... لطفا کمکم کنید حالم واقعا خوب نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمرات نهاییت خیلی خوبه امیدوار باش. میتونی تیر رو بهتر از اردیبهشت بدی؟

مخلصیم مرسی ازت زیست رو نه اعتراض نزدم چون میدونستم همین حدود میشم و امتحان خیلی سهت بود منم کم گاف ندادم  . تیرم واقعا همین الانشم شروع به خوندن نکردم ... خیلی دلم اشوبه ای کاش میدونستم چی قراره بیارم

نهاییییت خیلی خفنه حاجی. ایشالا که داروسازی روزانه قبول شییی. چون حقته زیاد زحمت کشیدی معلومه. اگه به تبریز و شیراز که دست کمی از تهران ندارن راضی باشی، قبولی.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
نهاییییت خیلی خفنه حاجی. ایشالا که داروسازی روزانه قبول شییی. چون حقته زیاد زحمت کشیدی معلومه. اگه ب ...

مرسی حاجی با این تراز اردیبهشت که امکان نداره روزانه قبول بشم فوقش ازاد دامغان ...خداوکیلی سر نهایی زخم معده گرفتم درسته ی جاهایی بد شدم ولی خوب این نهایت من بود...امیدوارم تراز نهایی رو خوب بدن .... برسم به 9050 اینا امید میگیرم ولی با این تراز اردیبهشت ...فکر کنم 

تراز اردیبهشتتم خیلی خوبه. این یعنی پایه خوبی داری. نمیتونی مباحث مسلط رو یه مرور کنی و یذره جدیدتر ...

اره به قول تو شاید باید نا امید نشم رو مباحثی که مسلطم مانور بدم ...خدا ب دادم برسه

باید بیخیالش بشم پس...

خب تو اگه ترازت بالای ۹۰۰۰ بشه که خیلی عالیه. 

یه گروه تو تلگرام هست که نمرات نهاییت رو بگی مدیرش تراز کلی رو بهت میده. دوست داری ایدیش رو بهت بدم؟

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.