2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

48 بازدید | 6 پست

من ابروم مشکیه ولی موهام قهوه ایه

میخوام که ابروم هم رنگش تغییر کنه ولی با مدادو سایه وو این چیرا فقط دو رنگ میشه چون ابرو با اینا رنگ نمی گیره

رنگ هم میزنم باید هفته ای یه بار بزنم میگن که ابرو سفید میشه نمی دونم چیکارکنم

کسی از ریمل ابرو استفاده کرده خوبه بگیرم؟؟؟

اره خوبه ریمل ابرو بگیر 

البته من سالهاس رنگ میکنم اوکیه

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرت رنگ کردن ابرو باعث سفید شدنش میشه؟

اصلا و ابدا من ۱۷ ساله دارم هرهفته رنگ میزارم هیجی نمیشه

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

مرسی از راهنماییت

قربونت عزیزم