2777
2789

قبلا ماشین ندل پایین داشتیم منم رانندگی میکردم؟ولی ترس داشتم و زیاد وارد  نبودم؟و نشدم 😭 بعد حامله شدم و بعد هم اصلا رانندگی نکردم الان ماشین عووض کردیم دلم؟میخاد سوار شم دوستم میبینم سوار میشه و رانندگی؟میکنه حسرت میخورم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم میخاد دسوار شم ولی  میدونم وهرم اجازه نمیده یعنی خوددمممم جراتشو ندارم چون تازه گرفتیم ماشین چن بار به در و دیوار زدم   حالا تو فکرمه بهش بگم؟برام یه پراید مدل پایین بخره  یعنی راضی میشه بنظرتون  

بهتره یه مدت یه ماشین دست دو یا یه مدل پایین بگیری رانندگی کنی هم به نفع خودته دستت روون میشه هم ماشین جدید تون خراب نمی کنی منم همین کار رو کردم اولا می زدم به در و دیوار واقعا شوهرم هیچی نمی گفت ولی من دلم می سوخت ماشین نو بود یه ماشین دست دو گرفتیم رانندگی کردم خیلی بهتره

بهتره یه مدت یه ماشین دست دو یا یه مدل پایین بگیری رانندگی کنی هم به نفع خودته دستت روون میشه هم ماش ...

اره خیلی تو فکزشم..ولی نمیدونم چجوری بهش بگم ..یعنی قبول میکنه؟؟؟؟   باید رو مخش کار کنم 😂🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚖🚗🚗

عزیز اعتماد به نفس داشته باش و استرسم نداشته باش اگه خودت خودتو قبول داشته باشی شوهرتم قبولت داره و وقتی پشت فرمون نشستی بسم الله بگو و بسپر به خدا و با حواس کامل رانندگی کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم