2777
2789
عنوان

چادریا بیان

489 بازدید | 32 پست

آیا آرایش میکنید؟ چقد؟

من چادریم و آرایش هم نمیکنم

شوهرم میگه اشکال ندارد کرم پودر بزنم و رژ لب و... ولی خودم عادت ندارم راحت نیستم انگار روم نمیشه، شوهرم میگه چندبار بزنی عادت میکنی، نمی‌دونم واقعا درسته که اینکارو کنم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرازگاهی چادریم

ولی درست میگن

رژ ملایم یا تینت بزن 

ادکلن که خوشبو باشی ساعت بپوش که شیک بشه تیپت

سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓ تورک🌼 ولی ساکن قلب ایران

من صورتم خیلی بی روحه،

خیلی کم و ملیح آرایش میکنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من ضدآفتاب می زنم یه رژ ملایم هم می زنم

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

نه منم آرایش نمیکنم.. شوهرت دوست داره، در حد خیلی کم ،آنقدری که رنگ پوستت یه دست شه به نظرم کرن گودر اشکال نداره. ولی بقیش نه 

برای شوهرت توضیح بده که احساس خوبی از این کار نداری و به خودت مربوطه