2777
2789
عنوان

اسمم ملیکاست 💝

89 بازدید | 7 پست

اسمم ملیکاست ۱۸سالمه از شهر قمم💞

یه آنلاین شاپ زدم برای خودم داخل اینستاگرام و روبیکا✨هنوز پست نزاشتم دارم جذب فالور میکنم

فروش تک به قیمت عمده🫠

کلی لوازم آرایشی و کراپای قشنگ🥹💖

میشه اگه دوست داشتی کانالم و دنبال کنی؟اگرم دوست نداری خرید کنی لااقل به عنوان دنبال کننده  فقط باش:)🥲💝

این ایدیم داخل اینستاگرام 

Mikau.shop

این آیدی کانالم داخل روبیکا 

mikashoop

ممنونم ازتون دوستان💝😍🥲

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ملیکا جان ی سوال دارم راجع ب قم

بپرسم؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

ملیکا جان ی سوال دارم راجع ب قمبپرسم؟

جانم عزیزم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم عزیزم

قم از لحاظ مذهبی بودن در چ حده؟

و اینک زیبایی دخترای قم در چ حده؟

میدونم سوال دومیم مسخره هستش ولی ممنون میشم دقیق جواب بدی🌸

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

قم از لحاظ مذهبی بودن در چ حده؟و اینک زیبایی دخترای قم در چ حده؟میدونم سوال دومیم مسخره هستش ولی ممن ...

میتونم بگم از لحاظ مذهبی شدید بودن ۳۰درصد اونم فقط طرف حرم

طرف ما یا کلا اصلا کسی حجابی و اینا نیست اونقد ولی مذهبی چرا مثلا من خودمم اعتقاد دارم😁

چه سوالیهه 😂 زیبایی که همه جا هست متوسط هم هست 

اکثرا چون قم شهر مهاجر پذیریه همه مدل چهره هست همه خوبن بنظرم ☺️

میتونم بگم از لحاظ مذهبی شدید بودن ۳۰درصد اونم فقط طرف حرمطرف ما یا کلا اصلا کسی حجابی و اینا نیست ا ...

مرسی ازت عزیزم😂🌸

مرسی ازت عزیزم😂🌸

ماچ😂😁