2777
2789
عنوان

دختر 8️⃣ سالم💔

251 بازدید | 4 پست

محتاج دعاهای شما تو ابن روزای عزیزم😔دختر کوچولوی من خیلی عذاب کشیده 😭تو امضام گفتم .یه مشکلی برام پیش اومده درباره دختر ۸ سالمه😔 یه کار اداری هست مدیر پرونده دخترمو قبول نمیکنه دخترم خیلی عذاب کشیده منم همینطور💔💔

میشه به نیت اینکه" این دفعه که رفتم مدیر دیگه اذیتم نکنه و مشکل مورد نظرم درباره دخترم حل بشه بدون دردسر"

هر دعایی که به دلتون میفته و هر چیزی که همیشه میخونین حاجت میگیرین به نیت دختر من بخونید.فکر کنقن دختر کوچولو یا خواهرکوچولوی خودتونه😭

الهی خیر دو عالم رو ببینید از ته دل دعاتون میکنم😭

خانما تو رو خدا این روزا و شبا اگه نذری میدید یا مراسمی میرید برای حل این مشکل دخترم دعا کنید برام😭😭

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک دوره تسبیح صلوات برای دخترت و باباش می‌فرستم

الهی همین طور که صلواتا تموم بشه همون ور حاجات قلبیتو خدا بهت بده هر چی میخوای

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭