2777
2789

اصلا چه ربطی به هم دارند این دو تا😐 نمیشه تشخیص داد 

از اون سوالات بود

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو نه تنها mma کارا و نه تنها ما رزمی کارا و بدنسازا بلکه هیچ کسی گردن نمیگیرهاین دیگه چیهبرادر هل ...

همون پسر لباس سبزه؟؟چون اگه اون سبزه هست که آره خیلی بادکنکیه

چون یه عکس دیگه هم گذاشتم باهاش مقایسه کنید 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

اصلا چه ربطی به هم دارند این دو تا😐 نمیشه تشخیص داد از اون سوالات بود

باشه بابا یه ذره بالاخره مشخص میشه طرف چند مرده حلاجه

همون پسر لباس سبزه؟؟چون اگه اون سبزه هست که آره خیلی بادکنکیهچون یه عکس دیگه هم گذاشتم باهاش مقایسه ...

اره قدیمیه

ناموسا قبلا ها پسرا لباسای گشاد میپوشیدن دخترا چشمشون به بدنشون نخوره

اینا مثل هالک دارن خودشونو باد میکنن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اره قدیمیهناموسا قبلا ها پسرا لباسای گشاد میپوشیدن دخترا چشمشون به بدنشون نخورهاینا مثل هالک دارن خو ...

بابا اصلا طرف بدنساز باشه زار میزنه

اره قدیمیهناموسا قبلا ها پسرا لباسای گشاد میپوشیدن دخترا چشمشون به بدنشون نخورهاینا مثل هالک دارن خو ...

عاخه ب زور لباسه رو‌پوشیده بعد با خودش نگفته این چ عکس خیاریه تازه گذاشتش پروف😂😐

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

بابا اصلا طرف بدنساز باشه زار میزنه