2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

113 بازدید | 12 پست

شرایط زندگی سختی دارم همه راه ها رو امتحان کردم زندگی ام ، کارم ، ازدواجم درست نشد

سنم رفت بالا 

فقط معجزه مشکلات من رو حل میکنه 

کارم شده اینکه بیام نی نی سایت التماس کنم برام دعا کنید که مغزم و روح و روانم شفا بگیره تا برم سر یه کار لااقل 

خدا صدای من رو نمیشنوه .هرچی نذر میکنم التماس میکنم دعا میکنم نمیشه که نمیشه دیگه تو مرز جنونم

همه تلاش هام بی فایده بوده 

چکار کنم ؟ مرگ هم نمیاد 

بازم بگم التماس دعا بهتون؟ چرا خدا مارو نمیبینه؟

درک میکنم و جز اینکه بگم دعات میکنم کاری ازم برنمیاد 

ولی عزیز دلم یک چیزی رو خواهرانه میگم شاید فکر کنی ازروی شکم سیریه 

ولی باور کن زندگی همینه قرار نیست توش اتفاقاتی بیفته که به دل ما بشینه گاهی کار داری ولی دوسش نداری گاهی ازدواج نکردی و در حسرت یک زندگی هستی گاهی هم ازدواج میکنی ولی باید بسوزی و بسازی 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

چقدر درک میکنم حس و حالتو.

الهی به حق امام حسین علیه السلام به حق مظلومیتش همین امسال هر چی از خدا میخوای بهترینش نصیبت بشه عزیزم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله به حق امام حسین حاجتتون روا بشه

من دختری‌ام از تبار رؤیاها؛ با چشمانی که جهان را نه آن‌گونه که هست، بلکه آن‌گونه که باید باشد می‌بیند.در من شعرهایی ناتمام زندگی می‌کنند، واژه‌هایی که هنوز راه خود را به لبانم پیدا نکرده‌اند.باور دارم که هر صبح، فرصتی‌ست برای دوباره متولد شدن؛ با لبخند، با امید، با جرئت دوباره آغاز کردن.عاشق تاریخ‌ام، چون گذشته را چراغ راه آینده می‌دانم، و دل‌بسته‌ی دانستن، چون دانایی را آغاز رهایی می‌دانم.

هممون اکثرا مشکل داریم ولی چاره ای جز صبر نیست

من دختری‌ام از تبار رؤیاها؛ با چشمانی که جهان را نه آن‌گونه که هست، بلکه آن‌گونه که باید باشد می‌بیند.در من شعرهایی ناتمام زندگی می‌کنند، واژه‌هایی که هنوز راه خود را به لبانم پیدا نکرده‌اند.باور دارم که هر صبح، فرصتی‌ست برای دوباره متولد شدن؛ با لبخند، با امید، با جرئت دوباره آغاز کردن.عاشق تاریخ‌ام، چون گذشته را چراغ راه آینده می‌دانم، و دل‌بسته‌ی دانستن، چون دانایی را آغاز رهایی می‌دانم.

درک میکنم و جز اینکه بگم دعات میکنم کاری ازم برنمیاد ولی عزیز دلم یک چیزی رو خواهرانه میگم شاید فکر ...

راست میگی ولی من واقعا محتاج کارم. محتاج سلامتی ام. توروخدا برام دعا کن

راست میگی ولی من واقعا محتاج کارم. محتاج سلامتی ام. توروخدا برام دعا کن

انشالا عزیزم انشالا 

همه یک جوری گرفتارن 

حضرت زهرا همیشه اول برای دیگران دعا میکردن دعا درحق دیگران خیلی مشکل گشاست اصلا فلسفه صلوات در همینه که از خودت دوربشی وبرای کسی دیگه دعا کنی   

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

انشالا عزیزم انشالا همه یک جوری گرفتارن حضرت زهرا همیشه اول برای دیگران دعا میکردن دعا درحق دیگران خ ...

درسته‌. محتاج دعاتونم. التماس دعا دارم.

انشالله ده برابر دعای خیرتون به خودتون برگرده