2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهر😰

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست
دیوار هاشا خیلی بلنده عزیزم تو چقدر با وجدانی،یه نفر که خیلی نزدیکه به ما،با شوهر خواهرش خودش رابطه ...

من با اینکه با شوهرم مشکل دارم اذیت شدم کتک خوردم نه دوس دارم زندگی خودم خراب شه نه زندگی اونا همش به خدا میگم خودت ابروی من رو حفظ کن خودت میدونی من دوس ندارم غیر شوهرم کسی پیشم باشه انشاالله اتفاقی نی افته اگه خدای نکرده افتاد باید این کار رو کنم

من بحث رو باز نکردم خوپش باز کرد خواهرشوهرم همت چیزرو گفته بود فهمیده بود. من نمی دونستم می دونه من ...

شما رو نمیگم کلی گفتم اتفاقه دیگه ممکنه پیش بیاد الان اینجا اون آقا مقصر بود شاید این اتفاقات برای ما هم پیش بیاد زیاد باهاش صمیمی نشو وقتی تنهایی بگو ببخشید کسی خونه نیست منم کار دارم اگه چوقولیتو کرد به شوهرت بگو اخه شوهر خواهرت برای من غریبه است من تنها باشم چطور راهش بدم تو مطمئنن حرفتو قبول میکنه نترس اگه بگه پای خودشم وسطه چون شما خونه بودی این آقا اومد خونه شما. وقتی دید شما تنهایید میگفت من میرم بعدا مزاحم میشم اینجا مقصر اون آقاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما رو نمیگم کلی گفتم اتفاقه دیگه ممکنه پیش بیاد الان اینجا اون آقا مقصر بود شاید این اتفاقات برای م ...

اره دقیقا. همینطوره ولی گفتم در رو باز نکنم زنش قشقرق به پا کنه خونه پدر منه چرا نزاشتی بیاد در کل حرف شما درسته باید نمیاد   من به بچم از ترسم نمی تونستم شیر بدم