2777
2789
عنوان

آیا روزی یک بار مسواک زدن کمه

392 بازدید | 43 پست

شما چند بار میزنید؟ و چه موقع ها ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب قبل خوابصبح بلافاصله بعد از بیدارشدنو هربار که بخوام برم بیرون قبلس

من فقط صبح ها و گاهی وقتی برم بیرون میزنم .. بده یعنی؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ی بار شب موقع خوابیدن ی بار صبح موقع بیدار شدن باید بزنی

من شبا حوصلم نمیکشه بدبختانه

صبح که بیدار میشم 

بعد هر غذا و صبحانه 

بیرون رفتنی حتما 

قبل خواب 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بعد از بیدار شدن قبل از خواب شوینده دهان واسه بعد هربار چیزی خوردن با این حال اگر بیرون بخوام برمم ب ...

خیلی خوبه اینجوری