به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
شب قبل خوابصبح بلافاصله بعد از بیدارشدنو هربار که بخوام برم بیرون قبلس
من فقط صبح ها و گاهی وقتی برم بیرون میزنم .. بده یعنی؟
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من هرروز صبح مسواک میزنم. خواهر هرشب و صبح! خواهرم مدام درگیر دندونپزشکیه ولی من تا حالا دندون خراب نداشتم. نمیدونم از جنس دندونه واقعا. یا از تفاوت رسیدگی
ی بار شب موقع خوابیدن ی بار صبح موقع بیدار شدن باید بزنی
من شبا حوصلم نمیکشه بدبختانه
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
بعد از بیدار شدن قبل از خواب شوینده دهان واسه بعد هربار چیزی خوردن با این حال اگر بیرون بخوام برمم ب ...
خیلی خوبه اینجوری