گردآفرید2 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 763 عنوان چاپ کتاب 64 بازدید | 2 پست سلام امیدوارم خوب باشید،یمدته تصمیم دارم برای چاپ یکی از کتابهای اقدام بکنماگر اطلاعاتی در این زمینه دارید میشه راهنمایی بکنید؟از کجا باید پیگیری بکنم؟خیلی ممنون میشم اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم 1404/04/14 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30638 کلی انتشارات توی اینترنت میتونی پیدا کنی حتی اگر تهران هستی همن نی خیابان انقلاب پر از دفتر انتشاراتی هست یه هزینه ای میدی تا مجوزها رو بگیرن و ...حتما با دفتر یه انتشارات تماس بگیر ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
گردآفرید2 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 763 کلی انتشارات توی اینترنت میتونی پیدا کنی حتی اگر تهران هستی همن نی خیابان انقلاب پر از دفتر انتشارا ... خیلی ممنونمم💕 اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم