2777
2789
عنوان

شامپو سبغ

208 بازدید | 22 پست

کیا استفاده میکنن و نتیجه دیدن 

واقعا پرپشت میکنه موهارو؟ من موهام ارثی کم شدن و دارم ماینوکسیدیل میزنم یعنی موهای منم درست میکنه؟ 

اصلیش کدومه 

لطفا فقط کسایی که تجربه استفاده داشتن بیان

چرا هر تایپکی میزنم کسی نمیادددد

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی منم لایک کن بخونم

باش عزیزم 

فعلا که هیچکی جواب نمیده نمیدونم چرا

این سومین تاپیکه که با این موضوع میزنم اما کسی نیس

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

من یه مدت استفاده می‌کردم خیلی موهام خوب شد ریزششون اول باید قطع بشهاولین و مهم ترینش دوری از اضطراب ...

وای چقدر خوب که اومدی 

دیگه داشتم ناامید میشدم 

موهاتون پر شد؟ 

وز یا خشک نشد؟ 

به نظرتون برای مشکل ارثی هم جوابه؟ 

ببخشید زیاد پرسیدم اگر لطف کنی عکسشو برام بفرستی ممنون میشم

من ریزش موهام یک ماهی بود که شروع شده بود با مصرف یک قوطی سبغ ریزش موهام قطع شد 

خواهرم سالهاس ریزش مو داره بعد از استفاده دو تا قوطی متوجه شده ریزش موهاش کم شده و همچنان داره استفاده میکنه 

شامپو سبغ اصلی قوطیش سفید و بنفشه و ۳ نوع برای موهای چرب و معمولی و خشک داره 

وای چقدر خوب که اومدی دیگه داشتم ناامید میشدم موهاتون پر شد؟ وز یا خشک نشد؟ به نظرتون برای مشکل ارثی ...

موهام‌پر پشت شد آره اما وز وزی شد البته من موهام خودشون وز وزی ان خخخخخخ 

اون‌مال قبل از بارداریم بود از بعد زایمان دیگه فرصت نشد شامپو بزنم

بله ریزش موی ارثی هم با مراقبت خوب میشه تا حدودی

من که بهت میگم عزیزم واقعا منم ریزش موهام استرسیه 

ینی وقتی حالم خوبه موهام‌خیلی عالی میشه

شامپو هم از خاله ام گرفتم با این که همه میگفتن ارزونه پس فیکه اما من خیلی تاثیرشو دیدم

میخوای شماره ی خالم بهت بدم محصولات خوبی داره

بخدا نمیخوام تبلیغشو بکنم چون یه کرم شب ازش خریدم خیلی پوستمو شفاف میکرد

اگرم خواستی شمارشو بهت میدم فقط باهاش حرف بزن و راهنماییت میکنه و اگه نخواستی هم نخر

البته اسی نباید توی طول درمانت وقفه بندازی و یا این که از شامپوی دیگه ای نباید استفاده کنی 

اوایل استفاده ممکنه کف سرت شروع به خارش کنه که طببعیه و به خاطر تحریک پیاز مو هستش   

من ریزش موهام یک ماهی بود که شروع شده بود با مصرف یک قوطی سبغ ریزش موهام قطع شد خواهرم سالهاس ریزش م ...

رویش هم داشتید؟ 

طریقه مصرف چطوریه؟ 

میگن باید گیاه ها ته نشین باشن آخه اون جلد سفید که معلوم نیست چیزی ازش

موهام‌پر پشت شد آره اما وز وزی شد البته من موهام خودشون وز وزی ان خخخخخخ اون‌مال قبل از بارداریم بود ...

ممنونم عزیز سفارش دادم ولی نمیدونم اونکه قرار هست بیاد اصله یانه به همین دلیل سردرگمم و همش میترسم الکی باشه 

البته اسی نباید توی طول درمانت وقفه بندازی و یا این که از شامپوی دیگه ای نباید استفاده کنی اوایل است ...

ینی اول موهامو نشورم با یه شامپو معمولی؟ 

دوبار فقط این؟ 

بعد از چند وقت جواب میده

رویش هم داشتید؟ طریقه مصرف چطوریه؟ میگن باید گیاه ها ته نشین باشن آخه اون جلد سفید که معلوم نیست چیز ...

ریزش موهام یک بود که شروع شده بود برای همین متوجه رویش مجدد نشدم اما در کل موهای پر پشتی دارم

خواهرم فعلا متوجه کم شدن ربزش موهاش شده چون خیلی سال بود که موهاش می ریخت 

وقتی شامپو رو‌ میریزی کف دستت دونه ها رو می بینی

من ریزش موهام یک ماهی بود که شروع شده بود با مصرف یک قوطی سبغ ریزش موهام قطع شد خواهرم سالهاس ریزش م ...

من نمیدونم جنس موهام چیه واییییی😐😂چجوری متوجه شممم

ینی اول موهامو نشورم با یه شامپو معمولی؟ دوبار فقط این؟ بعد از چند وقت جواب میده

به هیچ عنوان از هیچ شامپوی دیگه ای استفاده نکن فقط روتینت سبغ بشه 

مشاوره این موضوع رو شاگرد دکتر روازاده بهم داد واقعا دعا گوش هستم مخصوصا برای خواهرم