2777
2789
عنوان

افتادگی مثانه؟؟

3415 بازدید | 13 پست

مامانم افتادگی مثانه پیداکرده دکتر نوشته برای عمل خواستم بدونم ازشماها کسی بوده رفته باشه عمل افتادگی مثانه چطوره سخته جراحیش؟؟چندروز مراقبت میخواد بعدازچندروز میتونه سرپابشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بره. ترس نداره از سزارین که بدتر نیست. خود این تکرر ادرار پدر ادمو درمیاره. بره عمل کنه بعدم مواظبت کنین تا سرپاشه. خودشونم رعایت کنن مثل عملای دیگه چیز سنگین برندارن ناپرهیزی نکنن انشالله زود خوب شن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من هم دارم خیلی  دنبال اون بودم عمل کنم دکترا قبول نمی کردن میگن جونی سنت کمه بالای شصت سال عمل می کنن 

فکر کنم دوهفته استراحت مطلق و عمل سختی هست من حتی کلاسشم رفتم ویدیو دیدم که چیکار می کنن و چون تنها بودم دیگه منصرف شدم  در کل عمل راحتی نیست باید خیلی مشکل داشته باشه که عمل کنید چند تا دکتر خوب برید چون خیلی بکخاطر پول این   کار را می کنن تو ایران من دکتر رفتم با یه نگاه کفت عمل داری بیام عمل کنم در حالی که  من امریکا پیش جند متخصص رفتم اصلا  همه اشون گفتن سنت کمه باید با ورزش درمان کنی ما اصلا زیر شصت سال عمل نمی کنیم مگر مشگل خیلی حاد باشه 

اینا را گفتم حواستون باشه دکتر هدفش از عمل چیه پوله یا کمک به بیمار

من هم دارم خیلی  دنبال اون بودم عمل کنم دکترا قبول نمی کردن میگن جونی سنت کمه بالای شصت سال عمل ...

سلام ببخشید شما افتادگی مثانتون رو عمل کردین 

؟ یا اگه درمان کردین با چی درمان شد ؟ 

منم افتادگی مثانه گرفتم 

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)
عزیزم میشه بگی علایم افتادگی مثانه چیه ازکجامتوجه شدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4280020/هر-خانمی-باید-بداندجلوگیری-ودرمان-افتادگی-رحم-و-مثانه?postId=134384878 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
من هم دارم خیلی  دنبال اون بودم عمل کنم دکترا قبول نمی کردن میگن جونی سنت کمه بالای شصت سال عمل ...

برای درمان تاپیک پروفایلم رو ببینید 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

اگه افتادگی داشته باشه حتما بی اختیاری ادرارم داره . من اینجوری شدم بعد از زایمان و بعدش هم عمل کردم 

پیش دکتر مریم کرمعلی رفته بودم که فلوشیپ کف لگن دارن برام تست نوار مثانه هم انجام داد قبل از عمل گفت باید حتما جراحی کنی 

افتادگی مثانه رو باید عمل کنی عزیزم ولی اگه جزئی باشه با صندلی بی اختیاری  هم میتونی درمان کنی. مث دستگاه های شوک هستن که بهت امواج الکتریکی میده و عضلات لگن رو تقویت میکنه . من پیش دکتر مریم کرمعلی انجام دادم و خیلی راضی هستم