2777
2789
عنوان

شامپو سبغ

69 بازدید | 5 پست

کیا استفاده میکنن و نتیجه دیدن 

واقعا پرپشت میکنه موهارو؟ من موهام ارثی کم شدن و دارم ماینوکسیدیل میزنم یعنی موهای منم درست میکنه؟ 

اصلیش کدومه 

لطفا فقط کسایی که تجربه استفاده داشتن بیان

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

من ارثی موهام بلند و پرپشته در این موردشو نمیدونم

ولی ۳ ساله به خاطر خارش و چربی از سبغ استفاده میکنم و راضیم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

من ارثی موهام بلند و پرپشته در این موردشو نمیدونمولی ۳ ساله به خاطر خارش و چربی از سبغ استفاده میکنم ...

خوش به حالت واقعا:)

میگما شما اینی که استفاده میکنی جلدش چه رنگیه؟ 

نمیدونی اصلش چجوریه ؟

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالت واقعا:)میگما شما اینی که استفاده میکنی جلدش چه رنگیه؟ نمیدونی اصلش چجوریه ؟

ببین اگه روش سبغ خالی بنویسه اصله

اگ ک کنارش آتنا یا هرچیز دیگ ای بود فیکه

قیمتشم بین ۹۰ تا ۱۱۰ متغیره

اگ بیشتر دادن فیکه

و اینکه رنگ جلد نوشتش بنفشه و شامپوی داخلش تیره

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ببین اگه روش سبغ خالی بنویسه اصلهاگ ک کنارش آتنا یا هرچیز دیگ ای بود فیکهقیمتشم بین ۹۰ تا ۱۱۰ متغیره ...

میشه عکسشو برام بفرستی ؟:)

من یه دوره مصرف میکردم 

چون ریزش مو داشتم و دارم، موهامم خیلی کم پشت و نازکه

همزمان با این شامپو، جوشونده رزماری،گزنه،حناو... استفاده میکردم

موهام جون گرفته بود

بخاطر همین قطعی نمیتونم بگم این شامپو اثر داشته یا نه

الان ۲سالی هست دیگه این شامپو رو مصرف نمیکنم

ولی حنا رو ادامه دادم خیلی تاثیر داشت

✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨