2777
2789
عنوان

خواستگارم تو خماری گذاشتتم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 48 پست
یه هفته زمان مناسبیه بیشتر از اون من باشم بهم برمیخورهمگه میخاد دور از جونت جاسوس موساد رو شناسایی ک ...

درست میگی عزیزم 

اون سه روز گذشته رم جز یک هفته حساب کنم یا از الان شروع کنم به شمردن هفته؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارت نباشه به عزت نفس ات عزیزمولی تا بوده بانو انتخابگر بوده وپسر منتظر وپیگیرایشون مشخصه بچه زرنگه ...

دقیقا پسر باید عجول باشه من هربار برام سنتی خاستگار اومده فرداش پیگیر جواب شدن 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

عزیزم چرا وقتی تو دلت بوده اینحوری صحبت کردی باهاش؟ وقتی ازت پرسیده تا اینجا نظرت چیه میگفتی باید شمارو بیشتر بشناسم اصلا نباید تو مراسم خواستگاری و حالا قبل ترش جوابای قطعی بدی باید مجهول باشه جوابات 

یا اینکه اونجا ک بهت گفته از طریق خواهرم بگو من دوس ندارم پشت تلفن درمورد تصمیم های بزرگ اینده ام صحبت کنم دوسدارم حضوری و با صلاح دید خانواده ها باهم رو در رو صحبت کنیم .

ولی شما یجوری سرد جواب دادی نمیدونم واقعا الان حس اون پسر چیه ولی یا خواهرش یا یکی باید به شما بگه تکلیفتون چیه بنظرم همینارو برا خواهرش بگو 

مثلا بگو اگه اقا پسر هنوز تصمیمشون جدیه من دوس دارم صحبت های جدیمون رو حضوری انجام بدیم اخه به من اینجور گفته بودن که باید ب شما پیم بدم و... مثلا اینجوری سر صحبت رو باز کنی بنظرم درست تره 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

درست میگی عزیزم اون سه روز گذشته رم جز یک هفته حساب کنم یا از الان شروع کنم به شمردن هفته؟؟

نه اون سه روزم حساب کن 4 روز دیگه فرصت بده 

تو باید خودت رو بگیری نه اونا

اصلا خودتو مشتاق نشون نده

اینجور باش که تو نباشی هستن بجات😉

در آخر امیدوارم هرچی که خیرت توشه همون بشه

عزیزم چرا وقتی تو دلت بوده اینحوری صحبت کردی باهاش؟ وقتی ازت پرسیده تا اینجا نظرت چیه میگفتی باید شم ...

خب دختر هم نمیتونه خیلی خودشو مشتاق نشون بده 

پسر بخاد میخاد هرجور که شده 

من یکی اومد خاستگاریم انقد باهاش سرد برخورد کردم هرچی گفت من ضدشو گفتم 

بخدا قسم دو روز بعد اومده بودن میگفتن کی بیایم برا نامزدی که جواب من بهشون منفی بود

عزیزم چرا وقتی تو دلت بوده اینحوری صحبت کردی باهاش؟ وقتی ازت پرسیده تا اینجا نظرت چیه میگفتی باید شم ...

اره عزیزم من ی خورده غرور کاذب دارم متاسفانه و حس میکردم با این حرفا دست یافتنی میشم براش. بعدشم خودم پشیمون شدم ک اونجوری سرد برخورد کردم 

ولی الآنم بخوام به خواهرش پیام بدم خیلی ضایع تره واقعا..  ی جوری خودم انگار دارم میرم دنبالش.. 

دوس ندارم خودمو مشتاقان نشون بدم

خب دختر هم نمیتونه خیلی خودشو مشتاق نشون بده پسر بخاد میخاد هرجور که شده من یکی اومد خاستگاریم انقد ...

درسته منم نگفتم مشتاق نشون بده ولی یکی این وسط ب عنوان واسطه باید باشه که تکلیف دختر و پسر رو روشن کنه که این دختر خانواده داره حرمت داره و ارزش داره اینکه یکی بیاد و بدون دلیل دیگع پشتشو نیاره چیه؟ حداقل باید مادر دختر زنگ بزنه بگه که دختر بنده جوابش منفیه یا مادر دختر با خواهر پسر در ارتباط باشه و ...

درسته منم نگفتم مشتاق نشون بده ولی یکی این وسط ب عنوان واسطه باید باشه که تکلیف دختر و پسر رو روشن ک ...

کاملا درسته 

اما خانواده پسر زنگ بزنن و پیگیر جواب بشن خیلی بهتره

اما اگه خبری ازشون نشد مادر دختر باید بگه جواب دخترم منفیه تا عزت نفس خانواده دختر حفظ بشه

اره عزیزم من ی خورده غرور کاذب دارم متاسفانه و حس میکردم با این حرفا دست یافتنی میشم براش. بعدشم خود ...

اها شما گفتی دوستمه فک کردم دوست صمیمیتونه 

از اونجایی هم ک انگاری اک اشتباه نکنم گفتی یکم اشنا هستن و... بنظرم بذار مادرتون بجای شما صحبت کنه و ...

ی سوال ادم معتقدیه؟ یعنی مثلا به ایام محرم و ..اهمیت میده؟ من میگم شاید گذاشته که این چند شب بگذره بعد بیاد جلو عجله نکن 

اره عزیزم من ی خورده غرور کاذب دارم متاسفانه و حس میکردم با این حرفا دست یافتنی میشم براش. بعدشم خود ...

خیلیم خوب برخورد کردی 

برخورد درست همون بوده بخدا پسرا بیشتر جذب کسی میشن که باهاشون اول سرده و خیلی اعتنا نمیکنه

اما اگه ببینن بهشون مشتاقی واست طاقچه بالا میزارن

کاملا درسته اما خانواده پسر زنگ بزنن و پیگیر جواب بشن خیلی بهترهاما اگه خبری ازشون نشد مادر دختر بای ...

بله موافقم منم 

این نشد یکی دیگه...من که مثل تو عمل ندارم اعتماد به نفس دارم تازه دخترم نیستم

عمل ندارم باو 

قیافه م معمولیه ولی قشنگ و ب خودمم میرسم اون انگار خوشگل نداده بود اونجوری توصیف کرد