marymiw۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4105 عنوان ب پارتنرتون گیر میدید ک چرا دیر ج میده⁉️😐 133 بازدید | 20 پست من خیلی اعصابم خورد میشه ولی میدونمم واقعا کار داره و در اولین فرصت میاد اما اذیتمممم 1404/04/14 | 13:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7299 دعواوپیش میاد بله ولی گاهی خودم کنترل میکنن عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پویی_خوشگله عضویت: 1404/04/05 تعداد پست: 174 وقتی میدونی کار داره چراخبگییری کردیم ما پسرا خوش قلب ترین پسر نی نی سایت🙋
marymiw۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4105 دعواوپیش میاد بله ولی گاهی خودم کنترل میکنن ینی چجوری کنترل میکنی
goliiiiiiiiisa عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 15935 همیشه زود جواب میداد من بیشتر در دسترس نبودم اون گیر میداد بهم دعوا میکرد
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12268 من همون اول رابطه میگم ب طرف میگم من رو دیر سین کردن خیییلی حساسم حتی اگه کار داشته باشه گیر میدم بله زیاااد من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
marymiw۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4105 اره گیر میدادمحق هم داشتم داشت خیانت میکرد😂🤌🏻 چی میگفتی
dokhishomal عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 797 گیر ندید من سر گیر دادن به دوست پسرم ۱۵ روزه قهریم هیچ خبری ازش ندارم دارم میمیرم مردا طاقت نمیارن محدودشون کنید
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8553 من پیام میگذارم اگه شرایط مساعد بهم زنگ بزن و حتی خودش هم میدونه ممکن زنگ بزنم بهم پیام میده و اطلاع میده که شرایط اش چطوری این موضوع برای منم اولش بود اما به صحبت رسیدیم به این مورد که اگه اونقدر ضروری نبود گوشی اش سوراخ نکنم با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
marymiw۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4105 وقتی میدونی کار داره چراخبگییری کردیم ما پسرا وا خب ینی چی مثلا میگه تو جمع خانواده نشستم نشستی ک نشستی زود ج بته
marymiw۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4105 گیر ندید من سر گیر دادن به دوست پسرم ۱۵ روزه قهریم هیچ خبری ازش ندارم دارم میمیرم مردا طاقت نمیارن م ... اخی🥲چجوری خبر نداری مگه آن نیس
افرا۷۹ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2426 گیر نمیدم همون اندازه ای که اون دیر جواب میده من دوبرابرش دیرتر جواب میدم عصابش خورد میشه میگه چیکار میکنی دیر جواب میدی منم میگم همون کاری که خودت میکنی و دیر جواب میدی مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه