2777
2789
عنوان

شوهر بدبین

89 بازدید | 11 پست

اصن نمیذاره هیئت برم 

برمم زهرمارم میکنه 

امروزم خاستم با هیئت برم 

هی گف ن 

دید پافشاری میکنم گف با کی قرار داری اینقد اصرار داری بری !! ی بچه ۵ ساله دارم 

از بس از صب گریه کردم سرم داره میترکه

معمولا مردایی انقدر بدبین و شکاکن که خودشون هم یه کارایی میکنن ـــ 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش میکرد حداقل دس از سر من برمیداش

نمیتونه ــ چون فکر میکنه همه مثل خودشن و اعتماد به نفسش رو نداره که تو رو آزاد بذاره 

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

نمیتونه ــ چون فکر میکنه همه مثل خودشن و اعتماد به نفسش رو نداره که تو رو آزاد بذاره

چیزی ندیدم ازش آخه اصلأ

ولی اون خیلی ب من گیر میده خیلی ، حتی ب لباسام ب خندیدنم تو خونه خودم کنار اوپن آشپزخونه نمیتونم وایسم طبقه بالاس 

میگ اینجا واینسا روبروی پنجرس کسی میبینه

از زندگی سیرم فقط .

چیزی ندیدم ازش آخه اصلأولی اون خیلی ب من گیر میده خیلی ، حتی ب لباسام ب خندیدنم تو خونه خودم کنار او ...

چیزی ندیدی ولی ممکنه بهش فکر کنه ــ یعنی چیزی باشه که توی ذهن خودش هست ـ. 

خب دیگه انتظار نداشته باش درست بشه ـ. ریشه در کودکیش داره ـ.. مشکلش فقط با روانشناس حل میشه ـ.  مطمئن باش خودشم داره عذاب میکشه ـ ولی دست خودش نیست ـ.  هم زندگی رو واسه تو زهر کرده،  هم خودش 

بنظرتون تو کودکیش چی بوده ک باعث شده الان اینطوری باشه ؟؟

پدر و مادرش و رفتارهایی که باهاش داشتن و نمیتونسته اون موقع واکنشی نشون بده ــ. باید با خودش صحبت کنیم ببینیم چی بوده

چیزی ندیدی ولی ممکنه بهش فکر کنه ــ یعنی چیزی باشه که توی ذهن خودش هست ـ. خب دیگه انتظار نداشته باش ...

مامانم میخاد کوتاه بیام و نگم طلاق میگ بذار گیر بده تو هیچی نگو اینا همش از دوس داشتن زیادیه 

ولی کیه ک بخاد راضی ب اذیت کردن کسی ک دوسش داره بشه با این حرفا و اینکارا 

مامانم میخاد کوتاه بیام و نگم طلاق میگ بذار گیر بده تو هیچی نگو اینا همش از دوس داشتن زیادیه ولی کیه ...

نه اینا حرفای قدیمیه که از دوس داشتن زیاده 

به طور کاملا مشخص،  یه اختلال روانیه 

در مورد طلاق هم واقعا اگه آرامش رو ازت گرفته و دیگه نمیتونی باااش زندگی کنی،  میتونی بهش فکر کنی 

اما ـ.  تو بچه داری و بقیه مسائلی که دو دو تا چهار تا کنی ببینی ارزشش رو داره یا نه ــ اگه خانم مستقلی هستی از نظر درآمدی کارت برای طلاق،  راحت تره

ولی اگه همه چیش خوبه و فقط مشکل شوهرت اینه ــ و اونم حرفتو گوش میده،  سعی کن ببریش تراپی

ممنونم از حرفاتون و وقتی ک گذاشتید

خواهش میکنم ـ

امیدوارم مشکلاتت حل بشه و بتونی بهترین تصمیم رو واسه زندگیت بگیری