مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1386 عنوان شغلای خوب 100 بازدید | 6 پست میخام معلم شم ولی از طرفی میبینم حقوقش کمه تو انسانی شغلای پر پول دیگه ای هم هست ؟ بجز حقوق و وکالت و اینا من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘) 1404/04/14 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شآدلی عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4132 سردفترشو «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
تیـتیـقبات عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 708 معلمی هم هست الان ماهی 100 م درآمد داره این به هوش استعداد هست دکتر هم داریم بیکار
علیپور۲۹۰ عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 231 الان شما دبیر ریاضی، فیزیک، شیمی، زبان ببین درامدشون فوق العاده بالاست، توی شهرستان ساعتی ۴٠٠ دبستان تدریس خصوصی میکنن، دایی شوهرم دبیرریاضی هست ماشالله ۴ تا خونه بهترین جای شهر داره، پولش از پارو بالا میره
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1386 الان شما دبیر ریاضی، فیزیک، شیمی، زبان ببین درامدشون فوق العاده بالاست، توی شهرستان ساعتی ۴٠٠ دب ... اره این دبیرا خوب پول در میارن ولی علاقه ندارم به این درسا😭😂 من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)
faraa_77 عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 166 اره این دبیرا خوب پول در میارن ولی علاقه ندارم به این درسا😭😂 دبیری عربی، ریاضی، زبان توی رشته انسانی درآمد دارن چون میتونن کلاس خصوصی بذارنولی دبیرای تاریخ،جغرافیا، ادبیات، فلسفه و... درآمدی ندارن که😔😥 ✨اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند، بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند✨
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1386 دبیری عربی، ریاضی، زبان توی رشته انسانی درآمد دارن چون میتونن کلاس خصوصی بذارمولی دبیرای تاریخ،جغراف ... 😭 من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)