آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
به خودت بستگی داره خیلی ها همین الآنم می پوشن خیلی ها تا سوم یا هفتم امام مشکی می پوشن یه سریا هم مث ...
خودم تااخر صفر تیره میپوشم
ولیدمانتو ندارم میخواستم برم یهدشهر دیگه
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه معتقدی بخاطر احترام رنگی نپوش این مزخرفات دلت پاک باشه و اینارم بریز دور اگه مهم نیس برات هرچی خواسی بپوش
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
ببین عزیزم بستگی به خودت داره.مثلا من خودم به شخصه تا اربعین مشکی میپوشم.اعتقادم اینطوریه.یا مثلا اگه مانتوم مشکی نبود روسریم حتما مشکی میپوشم.چون معتقدم وقتی انسان عزیزی رو از دست میده تاچهلم براش مشکی میپوشه ولی ایشونه که دیگه امام هستند وجایگاه ویژه ای دارن.بعضیا اصلانمیپوشن.بستگی به خودت واعتقادت داره.من نظرم رومیگم گلم.احترام نگه داری خوبه.بله بعضیا قرمزهم میپوشن بعضیا هم اصلا اعتقاده به امامان ندارن متاسفانه
وای خب اگه نپوشی تاجای ممکن بهتره به خاطر اینکه عذادارنشون بدیم خودمونو وگرنه هیچ مشکلی نداره از نظر شذعی
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
اگه معتقدی بخاطر احترام رنگی نپوش این مزخرفات دلت پاک باشه و اینارم بریز دور اگه مهم نیس برات هرچی خ ...
مهمه برام
فقط خواستم بدونم چجوریه شهرهای دیگه
اخه شنیدم شهرهای بزرگ همین ده روز رو مشکین
اخه تی وی هم فقط ده روز عزاداریه
هیچوقت تا ماهدصفر تموم نشده بود رنگ روشن نمیپوشیدمحالا دلم یجوریه
سلام خواهر
ماهم مشکی میپوشیم تا آخر صفر
برید یه مانتو مشکی بخرید
ولی مانتو تنگو اصلاااااا پیشنهاد نمیکنم
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بعضی جاها مهم نیست براشون بعضی جاها بد میدونن معذب میشی
بنظرم همراه روسری مشکی بپوش
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)