2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 166 پست
خوب تاپیک هاشم گزینه گزارش ندارهکم حرف هم هستتعلیق نشده😂

قشنگ مشخصه نگهش داشته اگه بجای این سایت اون موقع ثبت نام میکرد برای بیت کوین الان هممونو یجا صیغه میکرد خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامتاریخ عضویتووووو من هنوز نبودممتیک ام داریتازه مردم هستیتازه از 3 سالگیتم سایتی تازه پستتام کمهو ...

تازه تاپیک زده

سلام جوجو ها😐🤮

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نی می سایت همیشه به کارمنداش کاربری قدیمی میدهانگار کاربری جدید خار دارهوگرنه طرف دو سالم نیست اینجا ...

😂ی چیزی گذاشته ک درصد کمتری داره ک بابتش تعلیق بشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سلام نشانه طمع اوست

حال بگو پشت این سلامممممممممـت چیست

یا بگو.راحت شوی.یا حسابت با کاربران گزارش زن است

این پند دوستانه را خواه پند گیر.خواه ملال.

👍😐😂😂😂 . 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

قشنگ مشخصه نگهش داشته اگه بجای این سایت اون موقع ثبت نام میکرد برای بیت کوین الان هممونو یجا صیغه می ...

واااای😂😂😂😂

@_ملکه455‍  این کاربر از تو رُک تره بخدا

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

تازه تاپیک زدهسلام جوجو ها😐🤮

سلام

تاریخ عضویتووووو من هنوز نبودمم

تیک ام داری

تازه مردم هستی

تازه از 3 سالگیتم سایتی 

تازه پستتام کمه

تازه تاپیک زدی نوشتی سلام جوجو ها

وایییییی

فیکی یا کیکی یا واقعی؟

ناقابل ...زیر خاکیه این اولین کامنتم بعد یک ماهه😐

الهی من بگردمت تو رو واقعا هم الان کامنت توام شد زیرخاکی از تو بعید بود

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

حس میکنم عضویتش مال الانه

ولی پول داده عضویتشو تغیر دادن بعدشم تیک دارش کردن

این سایت واسه پول هرکاری میکنه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

واااای😂😂😂😂@_ملکه455‍ این کاربر از تو رُک تره بخدا

خخخخ کثافت من گاهی رک میشم فقط

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

واااای😂😂😂😂@_ملکه455‍ این کاربر از تو رُک تره بخدا

میخوای مارو ب جون‌هم بندازی؟؟؟؟😅

بتون اگه من بخام غرق بشم تورو هم با خودم میکشم پایین خخخ