2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 166 پست
پس چرا برا من نشده

هنوز برای خیلی ها نیومده

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

۲۱سال؟؟؟؟؟؟

نی می سایت همیشه به کارمنداش کاربری قدیمی میده

انگار کاربری جدید خار داره

وگرنه طرف دو سالم نیست اینجا عضوه

ولی من نفهمیدم

عرف خارخاسک چه ربطی به برنامه نویسی سایت داره

برای ازدواج خودتون و اطرافیان لینک چله ازدواج@cheleh_ezdewaj

این از کجا پیداش شده 🧐

زیر خاکیه برار

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

هنوز برای خیلی ها نیومده

ینی چی!

مثل سپه که میگفت هنوز برا خیلیا رمز نیومده🤔😩

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ینی چی!مثل سپه که میگفت هنوز برا خیلیا رمز نیومده🤔😩

😂😂😂😂 

ینفر توضیح بده ببینم داستان چیه

داستان:به مجموعه از کلمه ها وجمله هایی که در یک متن بیاد و باعث ایجاد چندین پاراگراف بشه داستان میگویند😆😁

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ