2777
2789
عنوان

حالم بده چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشهری بدرد بخور اگه میخاست بیاد تو این ۲۷ سال میومد میگرفتت ۱۸ سالت که نیست ۲۷ سالته

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

خوب موقت یه حسن از یه دنیا وارد دنیای جدید شدی

اینو حس کردی تو مسافرت وقتی می ی حس مثبتی نداری میگی کاش نمیومدم ملی میری جلو خیلیم خوش میگذره بهت

۲۷ سال سن به نظرت زوده برا ازدواج؟؟؟؟؟

به هر حال چشم گوش داشتی عقل داشتی هم تو هم اون دیدین همو همینطور که هستین پسندیدن.

نمیپسندیدین اشتباه کردین ازدواج کردین.

به این افکار بها نده و یاد بگیر زن آرامش بخشی باشی و شوهر داری زندگی داری یاد بگیر.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
شاید چیز دیگه ای هس ک نمیگی چرا پشیمونی منم لرم شوهرمم لره دهنمو سرویس کرده خیالت راحت از ازدواج با ...

بخدا همه همینو میگن

یه اجیام با کورد ازدواج کرده اونم دیوونش کرده اینقد گند اخلاقع

و همش میگه بهترین کارو کردی با فارس ازدواج کردی

2790
2778
2791
2779
2792