واسه شناخت طرف وقت بزار فقط به گل و کادو و دور دور نیست این دوران، خونه اونا فقط وقتی دعوت میشی برو اونم بیشتر از یک روز در هفته و بیشتر از یکی دو ساعت نمون وقتی جایی مهمون هستی مثل اونجا وظیفه پذیرایی و نظافت و غیره با میزبان هست به هیچ وجه کار نکن متقابلا اومدن خونه شما اجازه نده حتی یک استکان بشورن یادت باشه حفظ احترام و حرمت ها در حفظ فاصله هاست نه شما دختر اون خانواده هستی نه اون پسر خانواده شما احترام متقابل وقتی ایجاد میشه که حریم و فاصله مناسب حفظ بشه
دوره نامزدی معمولا پر از تنش و آشنایی بیشتره. وقتی میری خونه مادر شوهر، خیلی چیزا بستگی به رفتار خودت و خانوادت داره. بهشون احترام بذار ولی حد و مرز رو هم نگه دار. وقتی زنگ میزنن، جواب بده ولی خودتو توی این ارتباطها گم نکن. سعی کن همیشه مستقل و با اعتماد به نفس باشی. اگر چیزی اذیتت میکنه، راحت بگو.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!