2777
2789
عنوان

کنیز

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 45 پست
مادرشوهرم که دیگه تموم شد؛دارن طلاقم می‌دن.

خب پس چطوری به شوهرت تذکر دادی بابت حرف مادرش

اتفاق مال قبلا هست ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیمی ها بالای 80 سال دیدم  میگن 

مثلا میگن چندتا بچه دارین میگن 2 کنیز (دختر) 2 نوکر (پسر) 

ولی گفتم عروس عجیبه ولی واسه این دوره حرف زشتی هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خب من فکر کردم اسمش کنیزه چیز عجیبیه! 😐

آره عجیبه 

اولا متن کاملا واضحه 

دوما تو شک نکردی کنیز نمیتونه اسم باشه؟ مگه ما اسم کنیز داریم و میشه ثبتش کرد که تو شک کردی؟😐😂خدا خیرت بده چقدر خندیدم

آره عجیبه اولا متن کاملا واضحه دوما تو شک نکردی کنیز نمیتونه اسم باشه؟ مگه ما اسم کنیز داریم و میشه ...

بله اسم کنیز داریم صرفا جهت اطلاع!  تا حالا نشده اشتباهی متوجه چیزی بشی! درضمن لزومی نداره انقد فشاری بشی🙂

🦋

بله اسم کنیز داریم صرفا جهت اطلاع! تا حالا نشده اشتباهی متوجه چیزی بشی! درضمن لزومی نداره انقد فشار ...

دوست عزیز برای کسی به سن اسی ممکن نبوده اسم کنیز بذارن نه عرفی نه قانونی 

برای پیرزن ها رو در نظر نمی‌گیریم برای زن جوان ممکن نیست و در ماده ۲۰ قانون ثبت احوال آمده که شما سال تصویب رو یه نگاه بنداز:

ماده ۲۰ قانون ثبت احوال در سال ۱۳۵۵ به تصویب رسید. این ماده در مورد انتخاب نام برای نوزادان است و در سال ۱۳۶۳ اصلاحاتی در آن صورت گرفت. 

درباره اشتباهتون من کاری نداشتم فقط شوخی کردم حال و هوا عوض بشه خودمم اشتباه میکنم برای شما یکم بامزه بود