2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا بانک سامان ملی بنویس زود بگیریش

ملی استان فارس باز نشده. توی سایت کندو گفته سامان تحارت سپه بهترین بوده تو چندماه اخیر منم زدم سامان. انا بعضیا از این بانک هم شاکی بودن

نه ملی زود نمیده اصلا منم میخوام بگیرم تو انتخاب بانک موندم

چرا بابا من سر دوماه پول اومد حسابم 

ثبت نامش شاید یکم زمان ببره ولی وام رو زود میدن 

نامزدم صادرات بود ندادنش 

چرا بابا من سر دوماه پول اومد حسابم ثبت نامش شاید یکم زمان ببره ولی وام رو زود میدن نامزدم صادرات بو ...

کدوم استان؟ کی اقدام کردی؟ چندنفر توصف بودین؟  استان به استان فرق داره

والا این جامعه وام ازدواج بده نیست ۶ ماهه تو صف وامم بردم اول یه بانک باز نشد دوباره انداختم ملت ملت هم هر روز میزنه فیش حقوقی هاتون مشکل داره و فلان تا میخوان بهت بدن عنم دیگه نمیکنه کسی که پارسال ۷۰۰ گرفته با الان خیلیییی فرقشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

نه ملی زود نمیده اصلا منم میخوام بگیرم تو انتخاب بانک موندم

هر چی میندازی ملت ننداز ملت سایتیه و واقعا هیچی نصبیت نمیشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

کدوم استان؟ کی اقدام کردی؟ چندنفر توصف بودین؟ استان به استان فرق داره

همدان

ثبت نامم تا ثبت شد ۱ ماه طول کشید چون هی سایت بسته میشد منم نوشتم سپه بعد دیدم هیچ خبری نیست انصراف دادم باز زدم ملی 

چهارصد و خورده ای بودن اولش 

چرا بابا من سر دوماه پول اومد حسابم ثبت نامش شاید یکم زمان ببره ولی وام رو زود میدن نامزدم صادرات بو ...

من اول ملت ثبت نام کردم سریع نوبتم شد بعد ضامن نداشتم لغو شد خواهرم اول ملی بود دید نوبتش نمیشه لغو کرد صادرات گرفت گفت شرایطشم بهتره از بقیه بانکا

من اول ملت ثبت نام کردم سریع نوبتم شد بعد ضامن نداشتم لغو شد خواهرم اول ملی بود دید نوبتش نمیشه لغو ...

نه خداروشکر مال منو‌خیلی زود دادن اکثرا هم از ملی راضین 

اما نامزدم انقدر ندادن وامشو‌تا جدا شدیم😂😂😂🤦‍♀️

همدانثبت نامم تا ثبت شد ۱ ماه طول کشید چون هی سایت بسته میشد منم نوشتم سپه بعد دیدم هیچ خبری نیست ان ...

فارس بانکای اصلی همه بالا2000نفر صف ذخیره هست فقط دوبار بانک عوض کردم از پارسال تا الان 🤦‍♀️