2821
2789
عنوان

دوستان چرا

54 بازدید | 10 پست

دوستان چرا من تو ی تایپک  کامنت گذاشتم بعد ۴۰ تا لایک خورده و اینک جوابم داده بودن ولی الان میزنم رو لایکا مینویشه صفحه مورد نظر یافت نشد

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

تاپیک پاک شده گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجا باید در همون لحظه زندگی کرد😂چون لحظه بعد یا استارتر مرده یا تاپیک مخروبه شده یا سایت کلا کامن ...

😂😂 پس از این ب بعد در لحظه زندگی میکنم

اخه ۴۰ تا لایک خورده بود خیلی دوس داشتم ببینم کجا چی گفتم ک انقد پسندیدنش

😂😂 پس از این ب بعد در لحظه زندگی میکنماخه ۴۰ تا لایک خورده بود خیلی دوس داشتم ببینم کجا چی گفتم ک ...

😂😂👌👌

بله اینجوریه 

تازه یه تاپیک یه چیزی میگی و تعطیل میشه ...

می بینی یکی یقه ات را تو بقیه تاپیک ها میگیره و تو نمیفهمی چرا!

نگو چون از کامنتت تو تاپیک تعطیل شده کینه کرده😂😂

این کاربری غیرفعال شده است

😂😂👌👌بله اینجوریه تازه یه تاپیک یه چیزی میگی و تعطیل میشه ...می بینی یکی یقه ات را تو بقیه تاپیک ...

🤣🤣 وای اره 

اینجا باید در همون لحظه زندگی کرد😂چون لحظه بعد یا استارتر مرده یا تاپیک مخروبه شده یا سایت کلا کامن ...

تو یکی از تاپیکا با استارتر شوخی کردم خودش هیچ کاری نداشت ولی بقیه مگ ول میکردن منو 😐😐😂