2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث گروهی هست یه سناریو میدن با هم گروهی هات بحث میکنی درموردش 

ارائه تحلیلی داری که باید متن رو بخونی و سوالات برگه رو جواب بدی و روی برگه دیگه خلاصه و اینارو بنویسی بعد به صورت شفاهی و حفظی ارائه بدی که وقتش کمه باید مدیریت زمان خوبی داشته باشی 

آزمون روانشناختی داری که توی کامپیوتر هست

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

پسر عموم یکی از داورا ی مصاحبه است موقع دخترم از سوال کردم چجوریه میگفت ارامش واعتماد به نفس واقعی وسخنوری وسلامت روان خیلی مهمه ودر کنارش تراز علمی، دیگه کسی که اینارو داشته باشه به خاطر عقیدتی سیا سی رد نمیکنن

سلام

سال گذشته چهار مرحله بود .

تحویل مدارک (حتما سایت رو چک کن که کامل باشه) ، ارائه‌ی شفاهی ، بحث گروهی و تست روانشناختی .

تست سوال های تکراری با محتوای مشابه داره ، واقعا جواب های خودت رو بزن که متضاد نباشه با هم و ..

داخل بحث گروهی تقریبا چهار نفر وارد اتاق میشید و بهتون موضوع میدن مثلا تقلب در امتحانات مدرسه و شما به عنوان کادر مدرسه باید بررسی کنید موضوع رو .

در این مرحله آرامش و تسلط تون خیلی مهمه ، وقتی بقیه صحبت می‌کنند حتما با نگاه تایید شون کن و بین صحبت های خودت با فامیلی اشاره کن به مباحث شون ، مثلا بگو من با این قسمت صحبت های خانم محمدی موافق بودم یا ... 

برای ارائه‌ی شفاهی هم بین چند مورد پیشنهادی باید با تحلیل خودتون یک مورد رو انتخاب کنید ، مثلا چند سیستم آموزش آنلاین پیشنهاد شده یا خرید پروژکتور.

زمان حدودا ده دقیقه است . حتما مدیریت کن و از امکانات اونجا برای ارائه استفاده کن ؛ مثلا روی تخته بنویس .

این مرحله هم باید با آرامش و شمرده توضیح بدی و نکات خیلی مهم اون مطلب رو گزینش کنی و بگی ، سعی کنی بین موارد مقایسه داشته باشی و در نهایت تحلیل خوبی ارائه بدی .

در کل اصلا سخت نیست فقط مهم اینه که با اعتماد بنفس و آرامش صحبت کنی و مراحل رو بگذرونی .

شاید فرد مقابل بخواد زیاد سوال بپرسه یا عصبیت بکنه ، اصلا اهمیت نده و به کارت ادامه بده و ..

موفق باشی .