2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

1167 بازدید | 123 پست

دوستان با طرفم نامزدیم فکر گرده بهش خیانت کردم 

چت با همکلاسی پسر دیده فقط درسی بوده بدون حرف عاشقانه یا چیز متفرقه ای  میگه نه خیانت کردی وایساده داد و بیداد و گریه آبروی منم جلو خانوادش برده فک کردن آدم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی توش در نمیاد از ابروت نترس و جدا شو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بد دله و متاسفانه هیچوقت عوض نمیشه همین الان خودتو راحت کن.جونتو بردارو برو

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

ای کاش بخش میگفتی من خودم همیشه میگم کلا هر مکالمه هر چیزی بهتره طرف مقابل در جریان باشه شاید از نظر تو بی اهمیت باشه ولی مهمه و ممکن به پایه های رابطه تون آسیب بزنه

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

خب این ادم منطق نداره ب چ درد میخوره

اخه ببین الان حس مقصر بودن بهم دست داده کاش تمومش میکرد میرفت ولی متو مقصر نمیکرد 

دیروز اومده گریه زاری من دلم بهت دادم تو میدونستی من حساسم بهش گقتم خیانت کردم بهت مگه میگه نه پنهون کردی و فلان باید بهم میگقتی قبلش میگم باشه اشتباه کردم میگه نا ریگی تو کفشت خیانت کردی 

مادرش دیروز زنگ زده بود چیشده جریان حالش بده هیچی نمیخوره واقعا آبروی من برد سر الکی من نه قرار بیرو ...

ببین باهاش حرف بزن اگه دیدی خیلی گیر میده اینا قبول نمیکنه جدا شو این حد موضع گیری طبیعی نیست 

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن