2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگه مبارکه😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
آره دیگه گفتی کفشت ورنی مشکیه کیفتم مشکی ورنی میگرفتی کاش . به هرحال خریدات قشنگن مبارکت باشه 😘😘😘

مرسی  

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

استارترعزیز قدو وزنتم میگی؟  مبارک باشه تو تنت عالیه😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

روسری مکشکی ساده قشنگ نیست خیلی دیگه ساده میشه یه رسری ابریشم زمینه مکشکی باطرح قرمز حالا گل یا ...بگیرید شیک تره کفشم حتمما با کیف ست باشه این کیف مناسب نیست یه کیف بزرگتر دسته کوتاه 

Bavaram nemishe yek Adam be in khoshtipi bege stail por dost daram,tipet mareke hast har ki ham ghey ...

جدا؟

ولی به نظرم خیلی لاغرم

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

استارترعزیز قدو وزنتم میگی؟  مبارک باشه تو تنت عالیه😍

قدمو فکر کنم ۱۷۰ حدودا

وزنم ۵۳

سنم ۲۰

همه چی عالی فقط کیفتو عوض کن عزیزم

اره

ی کیف دستی مشکی

ورنی میگیرم

قدمو فکر کنم ۱۷۰ حدودا وزنم ۵۳ سنم ۲۰

وای انگیزه گرفتم منم سه کیلو اضافه کنم😍😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜