2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی منم هیکلم اینجوری بود هر چیزی میتونستم بپوشم😭😭😭😭

والا من خودم  استیل پر دوس دارم

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

یه رنگ ملایمی که به رنگ مانتوت بخوره مشکی هم قشنگه ها ولی اگه رنگ روشنی که به مانتوت بخوره پیدا کردی ...

ممنون  

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

کفش ورنی نخر.روسریم عرض بلند بگیر

عرض بلند به مانتو بلند نمیاد خیلی

روسریمو میخوام از پشت ببندم که مدل یقه و زیر سارافونیم معلوم باشه

مبارکه 😍😍 فقط کاش کیف و کفشت یه رنگ بود

کیف مجلسی

دستی

مشکی ورنی بگیرم؟

خیلی خوشم اومد هم از رنگش هم از مدلش قیمتش هم خیلی خوبه خانومی از کجا خریدی؟... چه سایزهایی موجود ب ...

من خرم آبادم

تهرانی نیستم

من خرم آبادم تهرانی نیستم

منم تهرانی نیستم شمالی ام
مبارکت باشه سالها بود مانتویی به این زیبایی ندیده بودم به سلامتی استفاده کنی عزیزم

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^