2777
2789
عنوان

درمان سیاهی دور چشم🌹 به همین راحتی😃

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 20 پست
سلام اشکال نداره من حرفاتون کپی کنم برای کسی بفرستم ؟

سلام

خیر...پیگرد قانونی داره😐

نه اشکالی نداره...خیلی خوشحال میشم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

سلامخیر...پیگرد قانونی داره😐نه اشکالی نداره...خیلی خوشحال میشم

ممنون خدا خیرتون بده 

ببخشید سوال داشتم  ببخشید اگه الان و اینجا میپرسم

برای اینکه هورمون تستوسترون بدن دختر کم بشه چیکار میشه کرد؟

و برای رویش مجدد مو ریخته شده جلو و فرق سر  چی بهترین و سریع ترین  هست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خدا خیرتون بده ببخشید سوال داشتم ببخشید اگه الان و اینجا میپرسمبرای اینکه هورمون تستوسترون بد ...

خیلی ممنونم

خواهش میکنم

سوال اولتون رو نمیدونم حقیقتش

اما سوال دوم...بصورت مداوم از صفرا‌بَر استفاده کنید

ادویه خوردن رو کمتر کنید

از عطاری شامپو ختمی بخرید...شامپو خنکی هست و جلوی این نوع ریزش رو میگیره

گرمای بدن باید حفظ بشه...ادویه و نمک گرمای تند و تیزی به بدن میدن...پس باید گرمای لطیفی وارد بدن بشه

غذاهایی که شیرینی و روغن طبیعی دارن گرم و ترن مثل: خرما،ارده،کنجد،شیره،خربزه، انجیر و......اینا برای رویش مجدد موها

شامپو کندوش یا روغن کندوش برای رویش مجدد خوبه..‌اما خیلی گرمه و مناسب نیست...اگر با روغن بنفشه قاطی بشه میشه موضعی استفاده کرد

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یکی ام اینکه صورت که منفذ دار و چرب شده و تیره و زرد ، چطور برگردونیم به صورت بدون منفذ و رنگ روشن ؟ ...

خب درست حدس زدم صفرای بدن شما خیلی زیاد شده

واسه همین ریزش از جلو دارید و صورتتون زرده و فکر کنم لاغرید و کمی زود جوش میارید و صورت و موی چربی دارید و...

از صفرابر خیلی استفاده کنید...یکی دو ماه

یکی ام اینکه صورت که منفذ دار و چرب شده و تیره و زرد ، چطور برگردونیم به صورت بدون منفذ و رنگ روشن ؟ ...

اینم درکنار چیزایی که گفتم امتحان کنید:

صاف‌کننده خون بخرید و مصرف کنید

صاف کننده و صفرا بر رو اگر بخوایید مدام استفاده کنید یکم گرون میوفته پاتون...تو باسلام یه غرفه هست ارزونتر از همه‌جا میفروشه...سفارش میدید میفرسته براتون

اگه خواستید بگید که بهتون اسم غرفشو بدم