sevda_alone مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6966 عنوان دوازدهما بیایین 😭😭😭 106 بازدید | 6 پست من چطور وارد سایت سنجش بشممم قسمت کاربری و رمز عبور چی بزنم همش اشتباه از آب در میاد انسانهای کوچک، عقاید بزرگ را به تمسخر میگیرند 1404/04/14 | 06:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 13487 عزیزم الان یکی دیگه ام گفت نمیاد باشه چند ساعت دیگه امتحان کنید چه عجله ایه!
سیاهی_مطلق عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 92 یکی کد ملیت و اون یکی همون رمزی که کنکور باهاش ثبت نام کردی سلام🌱 👇🏿👇🏿 یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁 ک به زودی محقق میشه😍 راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍 خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚
سیاهی_مطلق عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 92 یکی کد ملیت و اون یکی همون رمزی که کنکور باهاش ثبت نام کردی سلام🌱 👇🏿👇🏿 یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁 ک به زودی محقق میشه😍 راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍 خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚
sevda_alone مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6966 یکی کد ملیت و اون یکی همون رمزی که کنکور باهاش ثبت نام کردی همون و میزنم میگه اشتباهه چیکار کنم🥺🥺 انسانهای کوچک، عقاید بزرگ را به تمسخر میگیرند
sevda_alone مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 6966 عزیزم الان یکی دیگه ام گفت نمیاد باشه چند ساعت دیگه امتحان کنید چه عجله ایه! نمیشه عزیزم من سه روزه دارم امتحان میکنم انسانهای کوچک، عقاید بزرگ را به تمسخر میگیرند
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 13487 نمیشه عزیزم من سه روزه دارم امتحان میکنم عزیزم برید کافینت خودتون راحت کنید