2777
2789
عنوان

رژیمم رو شکستم 😢

204 بازدید | 18 پست

تو فستینگ بودم از خواب بیدار شدم مث یه سامورایه گشنه نشستم سوسیس بندری با خیار شور خوردم بخاطر اعصابه الانم عذاب وجدان داره خفم میکنه 

من نمیخوام دیگ چاق باشم😢😢😢

درخواست دوستی قبول نمیکنم آقایون در تبادل نظرات من شرکت نکنن مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود حرص خوردن و فکر کردن زیادی جلو وزن کم کردنو میگیره

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

رها کن فکرو خیال الان خوردی جاش ورزش کن یا امروز جبران کن 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

من باردارم ماه اخرم شدم ۱۳۰ کیلو هزاران بار تا به امروز رژیممو گرفتم تو بارداریم ۲۰ کیلو اضافه کردم از اول شروع کن و دیگ نشکنش منم تصمیم گرفتم به محض دنیا اومدن بچم باز بگیرم چون هم خودم اذیت میشم هم شوهرم 

منم 4 روزه فستینگم ...خیلی حس خوبیه .انگار تا قبل ورم داشتم

من الان چهار یا پنج ماهی میشه

اعصابم خورده الان پا میشم میرم ورزش میکنم حداقل یه کوچولو کالریش بسوزه تا فردا ظهرم جز اب هیچی نمیخورم🤦🏿‍♀️

من رژیم کم خوری گرفتم و حذف نوشابه شیرینی و فکر و خیال وزن کردن بیخیال شدم سریع وزنم اومد پایین جوری که هرکی میدیدم میگفت خیلیییی لاغرشدی 

رها کن فکرو خیال الان خوردی جاش ورزش کن یا امروز جبران کن

چطوری جبرانش کنم؟ کامل بلد نیستم

چطور رژیمیه؟؟

16 یا حداقل 12 ساعت نباید چیزی جز اب و چای بخوری ..کانتور از 8 شب شروع میشه معمولا یا 6 بعدازظهر ...میمونه صبحانه و نهار ک غذاهای پروتئین دار ،کم چربی بلید بخوری. میوه ب مقدار کم و کالری شماری کنی 

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..