2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کن تو ۵ ماه دیگه

کااری شماری کن من خودم زیره نصب کردم با اون هر چی میخورمو توش وارد میکنم کالریشو بهم میده ... تو یه ماه ۲ کیلو کم کردم ایچ تحرکی هم ندارم ولی کنارش ورزش کنی عالللیه

ببین یه برنامه لاغری سریع دارم خودم باهاش تو ۲۰ روز دوازده کیلو کم کردم اما معده درد گرفتم و خانوادم ...

عزیزم تورو خدا بده ب من نیاز دارمششش 

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

خب چطوریه چطوریاس؟

روز اول فقط یاید میوه بخور مثل سیب و موز و توت فرنگی هندونه هر چی و به هر اندازه که دوست داری 

روز دوم پروتئین مثل قارچ و مرغ ابپز و تخم مرغ ابپز و...اینم به هر اندازه آزادی 

روز سوم فقط سبزیجات مثل کاهو وسالاد و خوراک سبزیجات و ....

توی این سه روز اصلا روغن و برنج و نون نباید بخوری.روزی یه قاق عسل یا سه تا خرما آزادی بخوری.تو این سه روز به هر مقداری که دوست داری میتونی ذرت بگیری با روغن خیلی کم خودم پفیلا درست کنی و هر چقدر دوست داری بخوری

روز اول فقط یاید میوه بخور مثل سیب و موز و توت فرنگی هندونه هر چی و به هر اندازه که دوست داری روز دو ...

مرسی عزیزم ممنونم که قشنگ برام توضیح دادی .

فقط گفتی تو اون سه روز میشه خرما هم خورد کنار میوه و اینا؟

کاربری خواهرم بوده الان برای منه