2777
2789
خردادی و آذری اصلا باهم جور نیستن حواست باشه تو ازدواج البته اگر مجردی🤗

نه خب هیچوقت برا ازدواج فقط مرد دی ماه 😂🤣بخدا ی دوست پسر داشتم دی بود برا خودش الان کاناداست بعل اون با ی پسر دی ماه دیگ آشنا شدم تا الان باهاشم رفته انگلیس کار میکنه

اخلاقم باهاشون جور تره نسیت ب ماه های دیگ 

ولی کلی با ماه های اسفند و دی اینا حال میکنم چه تو رفاقت چه فامیلی یا هر چی ولی ماه های دیگ برام عجیبن 

اما از قدیم گفتن (عیب مِی جمله چو گفتی، هنرش نیز بگو)😎 خردادی ها به شدت خوش مشرب ن،تا قله قاف هم باهات میان،حس ششم های قوی دارن که خطا نمیکنه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب هیچوقت برا ازدواج فقط مرد دی ماه 😂🤣بخدا ی دوست پسر داشتم دی بود برا خودش الان کاناداست بعل ا ...

از نظر خردادی ها شما آذر ماهی ها هم واقعا رو اعصابین 🤨البته مرد آذری 😶دیدم که میگم🤭

ما رو اعصاب همه ایم اینو خودم تایید میکنم😅👍مرداش بدترن واقعا

وای مردای آذری فاجعه ن بخدا ...خدا نصیب نکنه😔البته نصیب من که کرده نصیب بقیه نکنه🤲

وای مردای آذری فاجعه ن بخدا ...خدا نصیب نکنه😔البته نصیب من که کرده نصیب بقیه نکنه🤲

😅😅😅کراش اولم آذری بود اصلا تحملش نداشتم هر وقت باهاش دهن ب دهن میشدم کم میاوردم 

ولی خب مهربوننا

😅😅😅کراش اولم آذری بود اصلا تحملش نداشتم هر وقت باهاش دهن ب دهن میشدم کم میاوردم ولی خب مهربوننا

آره مهربونن ولی خیلی احساساتی و درون گرا هستن...بهشون بگی بکش کنار بهشون بر میخوره

خیلی هم ایده آلیست و بلندپرواز ن....اصلا اهدافشان با توانایی هاو استعدادهاشون همخونی نداره😉

آره مهربونن ولی خیلی احساساتی و درون گرا هستن...بهشون بگی بکش کنار بهشون بر میخورهخیلی هم ایده آلیست ...

درون گران ولی من برعکسم🥲😂🗿برون گراییم ب شدت

🥲👍زود رنجیم

آره دقیقا ی سری چیزا میخواییم ازمون بر نمیاد

درون گران ولی من برعکسم🥲😂🗿برون گراییم ب شدت🥲👍زود رنجیمآره دقیقا ی سری چیزا میخواییم ازمون بر نم ...

فکر کن من و همسرم یه خردادی و یه آذری خوردیم به هم😲خدا به دادمان برسه😆

من بشدت برونگرا و همسرم بشدت درون گرا

من بشدت منطقی و رئال و همسرم بشدت احساسی و ایده آلیست

من بشدت اجتماعی و همسرم بشدت  انفرادی

و همینطور برو تا آخر😑