2777
2789
عنوان

زندگی قبلی من

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 135 پست
ادم می‌شناسن انقدر عمق این اتفاقات رفته که برگشته بود ی بیماری ناعلاج گرفته بود ک دکترا تشخیص نمیداد ...

شما لولتون بالاست تجربه بیشتری دارین، من چیزی ک تجربه کردم و دیدم واقعا برام شوک بر انگیز بود ولی خب در این حد پیگیرش نبودم میدونم ک خطرات زیادی داره حرفتون کاملا درسته .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب درست میگی، منم نمیخام ب اون سطح از دیوونگی برسم ک عقلمو از دست بدم و کارم ب تیمارستان بکشه ول ...

علاقه داری چون امکان داره از خانواده پدری بیشتر ب ارث برده باشیو در بچگی ی سری تجربه ها داشتی برا منم تت‌ بچگی گنگ بود ولی بعد تو سن ۱۳ به بعد تا الان خیلی ترسناک شد واقعا قضیه جوری که خانوادم بزور بلندم میکردن از خواب جوری که بالا سرم اونارو هم میدیدم ولی نمیتونستم برگردم به کالبد و آینه و ی سری وسیله ها میفتادم زمین همون موقع

یا همین پارسال تنها شدم خونه برقا به حالت خاموشی رفته بود قبلش هم حس بدی داشتم پدرم برگشت خونه دید واقعا وضع خرابه خانواده پدریم باخبر شدن تازه تازه برام رو کردن که ما خیلیامون اینطوریم ولی فکر نمی‌کردیم توهم اینطور بشی

متاسفانه الان خواهر کوچیکمم ی جورایی انگار همینه

ولی بهتره پیشو نگیری چون درسته مزیت ها داره ولی دیگ بزور میتونی برگردی به بُعد خودت از اینکه حتی ذات واقعی آدما رو متوجه میشی ناخودآگاه که بعضیا چقدر میتونن کثیف باشن خودت اذیت میشی یا اینکه ی سری چیزا رو از قبل میفهمی

عزیزم چند سالت؟میتونی طلسم و جادو رو حل کنی؟

من الان ۲۰ ولی نه نمیتونم داشتم برا اینکارا هم اقدام میکردم ولی خب خطرناک بود چون سطحم پایین بود 

ولی له کاربلد نیازه خیلیا با جادو سیاه میخوان حلش کنن بدتر میشه 

شما لولتون بالاست تجربه بیشتری دارین، من چیزی ک تجربه کردم و دیدم واقعا برام شوک بر انگیز بود ولی خب ...

نه بخدا در اون حدم بالا نیست طرف ک اومده بود کمک من از تو خواب باهام ارتباط گرفته بود که کمک میخواستم تو دنیای منو دید گفت تازه من سطحم پایینه 

🗿🗿یارو خودشم باز پایین بود با اینکه اجسام رو جا ب جا میکرد

خیلی بخوای بری بالا نیاز به مراقبت داره باید یاد بگیری ک توصیه نمیشه چون روح در عذابه

آره کلا اصلا تو فکرش نرو نزار بیشتر بشه چهار قل بخون رو آب و بخور ی آیت الکرسی هم بخون 

من الان ۲۰ ولی نه نمیتونم داشتم برا اینکارا هم اقدام میکردم ولی خب خطرناک بود چون سطحم پایین بود ولی ...

عزیزم‌ کلا بیخیال ماورا و این مسائل باش 

آدم وقتی توش غرق میشه بدبخت میشه 

هم سعی کن اونقدر خسته ولی با ذهن آروم به خواب بری که اینطور خوابا دیگه نبینی زیاد برات پیش نیاد چون ...

میفهمم چی‌ میگی ولی این چیزی ک من تجربش کردم خواب نبود .. تو واقعیت دیدم . این یکی ک تعریف کردم ک گفتم سرم سیاهی رفتو نشستم رو زمین و یه نفر داشت میومد سمتم رو من اون لحظه سرم پایین بود رو به زمین میگم چیزی رو نمیدیدم چشمام هیچ جارو نمیدید عین سیاهی .. انگار داشتم پشت سرمو میدیدم .. باورت میشه .. اون لحظه که داشت اروم اروم یه چیزی مثل سایه نزدیکم‌ میشد رو انگار که سرم رو برگردونده بودمو داشتم میدیدم با چشمام در حالیکه سرم پایین بود نمیدونم چجوری توصیح بدم ولی .. اصن یه اتفاق عجیبی برام افتاده ک هنوزم درگیرشم ... 😖😖

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
علاقه داری چون امکان داره از خانواده پدری بیشتر ب ارث برده باشیو در بچگی ی سری تجربه ها داشتی برا من ...

درسته خیلی چیزا ارثین .. چیزایی ک شما تجربش کردی واقعا ترسناکه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
عزیزم‌ کلا بیخیال ماورا و این مسائل باش آدم وقتی توش غرق میشه بدبخت میشه

اره خودم کناره گرفتم 

طرف هم ک کمکم میکرد بیچاره ی دفع چشاش کور میشد ی دفع قلبش ایست میکرد یهو دیدم سرطان گرفت گفتم تورو جون هر کی دوست داری بکش کنار دیگ تا کمتر آسیب ببینی 

وقتی کارای ماورا رو گذاشت کنار زندگیش آروم گرفت دیگ نه مریضی نه آزار روحی 

دیگ دیدم زندگیش آرومه بیخیالش شدم 

ولی تجربه باحالی که باهاش داشتم این بود یه دختر رو از کما بیدار کردیم ولی بعد اینکه بهوش اومد ی چیزایی گفت فهمیدیم گار خودمون بود تونستیم کمک کنیم برگرده ولی دوباره به خواب رفت دوباره به هوش اومد چیزی یادش نمیومد ازش سوال میکردیم  

ما هم مؤظف هستیم هیچوقت اینطور چیزا رو به انسان های عادی نگیم چون یا خدا رو گردان میشه یا بهمون انگ توهمی و روانی میزنن چون تو سطح درک این لاین نیستن

میفهمم چی‌ میگی ولی این چیزی ک من تجربش کردم خواب نبود .. تو واقعیت دیدم . این یکی ک تعریف کردم ک گف ...

شانس اوردی 

برا من از وسط پیشونی وارد شد که اممم بعد اون اتفاقات وحشتناکی برام پیش اومد 

که همون فردی که گفتم کمکم کرد تا حدودی آروم کنم قضیه رو 

حرز امام جواد رو بگیر که رو پوست آهو نوشته شده بزار زیر سرت بخواب

درسته خیلی چیزا ارثین .. چیزایی ک شما تجربش کردی واقعا ترسناکه

😅🥲خدایی ترسناکه ولی من همیشه میگم به ترسناکی فیلم ترسناکا نیست واقعا فیلما اونچیزی ک نشون میدن در اون حد ترسناک نیست من خودم نمیبینم

😅🥲خدایی ترسناکه ولی من همیشه میگم به ترسناکی فیلم ترسناکا نیست واقعا فیلما اونچیزی ک نشون میدن در ...

اره قبول دارم 👍😅 این فیلما در مقایسه با اتفاقای برگ‌ ریزون ماورایی ک منو شما و خیلیای دیگه تجربش کردیم هیچه واقعا قابل مقایسه نیست 😬 باید بیان از تجربیات ماورایی امثال منو شما فیلم بر اساس واقعیت بسازن ک ملت تا چند ماه شبا خوابشون نبره 😅

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره قبول دارم 👍😅 این فیلما در مقایسه با اتفاقای برگ‌ ریزون ماورایی ک منو شما و خیلیای دیگه تجربش ک ...

نه من دارم میگم فیلماشون ترسناک تره وگرنه تو دنیای واقعی که آدم عادت میکنه سختیش فقط بیشتره من لول سختی شدید تر هم داشتم ولی برام عادی شده بود

ولی فیلما شورشو درآوردن با صحنه جامپینگ

نه من دارم میگم فیلماشون ترسناک تره وگرنه تو دنیای واقعی که آدم عادت میکنه سختیش فقط بیشتره من لول س ...

اها میگم اخه من بد متوجه شدم 😅 ولی خب باز این جامپ اسکرارو از فیلمای ترسناک بگیرن دیگه چیزی واسه ترسوندن ندارن هرچی میگذره محتوای فیلما چرت تر میشه .. میگن هرچی قدیمیش خوبه همینجاست 👍

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ