2777
2789
عنوان

دلیل فرار اکسم از من چیه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 34 پست
تصادفی بوده همزمانی تاپیک آنقدر اهمیت ندین به این چیزا و اینکه دلیل فرارش چی بود نمی‌دونم هرچی ممکنه ...

دقیقا

اصلا وقتی فکر آدم درگیر اکس میشه تنها سوالی که باید از خودت می‌پرسی اینه که چرا من دارم به اکسم فکر می‌کنم. تنها نکته قابل تامل همینه. 

۹۹ درصد آدما تمایل یا حوصله اینو ندارند که یهو تصادفی با اکسسون روبرو بشن و ممکنه به صورت ناخودآگاه بخوان راهشون رو کج کنن اون سمت

ربطی به ترسناک بودن نداره صرفاً اکس آدمی نیست که کسی دوست داشته باشه ببینه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااصلا وقتی فکر آدم درگیر اکس میشه تنها سوالی که باید از خودت می‌پرسی اینه که چرا من دارم به اکسم ...

وای آره اینم قبول دارم درسته کاملا

اصلا اگه خوب بود که اکس نمیشد 😂🤦🏻‍♀️ 

ولی ناخودآگاه یه حساسیتایی و فکر قبلا سراغ آدم میاد

بهرحال نمیدونم دقیقا دلیلش چی بوده 

بنظرم دلش نمیخواست که ببینیش یا استرس و فکر اون دوران رو داشته

شایدم همینطور بوده امیدوارم فقط فکر نکرده باشه من میخواستم نزدیکش بشم چون واقعا دور بودم ازش و همچین آدمیم نیستم 🥴

شاید شوکه شده یا شایدم هول شده نمیدونسته چه واکنشی نشون بده

اینم ممکنه ولی کلا چندباری همچین چیزی پیش اومده هربار انگار من پسره بودم و اون دختر که میخواست فرار کنه 😂🤦🏻‍♀️