2777
2789

نه بابا. نصف خوابا تخیله اصلا تعبیرنداره. من چند شبه خواب مادربزرگمو میبینم هردفعه یه جور. براش فاتحه بخون خیرات بده

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا. نصف خوابا تخیله اصلا تعبیرنداره. من چند شبه خواب مادربزرگمو میبینم هردفعه یه جور. براش فاتح ...

من خوابام پشم ریزون تعبییر داره یعنی قبل هر اتفاق مهمی خبر دار میشم و به بقیه خبر میدم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من فقط شنیدم اگه مرده اومد تو خوابت بهت گفت باهام بیا نرو باهاش چون می میری و صبح دیگه بیدار نمیشی

مگه تو خواب اختیار داری که نخوای بری😂

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

همیشه یادت باشه هر خوابی رو برای کسی تعریف نکن صدقه بده تعبیر خوب کن براش.

اخه از خوابم گذشته بعدش مریضی وحشتناکی گرفتم برا ی چیز دیگه میخوام

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من خوابام پشم ریزون تعبییر داره یعنی قبل هر اتفاق مهمی خبر دار میشم و به بقیه خبر میدم

خدا حفظت کنه، ان شاالله سالم باشی همیشه

خواب کاربری منو نبینیا😜

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40