2777
2789
عنوان

علائم معتادی به هرویین و شیشه چیه

471 بازدید | 17 پست

سلام، من یک رفیقی دارم ۱۱سالی هست رفیقیم یعنی مثل داداشم میدونم، یک مدت تقریبا طولانی رفتارش خیلی عوض شده ۱۸،۱۹ سالشه، کنارم هست خیلی چرت می‌کنه می‌خوابه بهش میگم میگه شب دیر خوابیدم،

یک روز آب خونشون قطع بود واقعا داشتن تعمیر میکردن گفت که برم حمام خونتون منم گفتم اشکال ندارد برو

از اونجایی که من خیلی شک داشتم جیب شلوارشو گشتم فندک اتمی بود (سیگار می‌کشه) و یکم خورده شیشه نازک

بگذریم، بعضی موقع ها کلیک می‌کنه که تو به ناموسم نظر داری جوری که چاقو برداشت بزنه بهم، خلاصه که دعواهای خیلی بدی باهام می‌کنه سر چیز چرت

ازم خیلی پول قرض میگیره و بهونه میاره، آبریزش بینی هم داره، من خیلی دلم میخواد کمکش کنم چون مثل برادر مه بگید چجوری هست مصرف میکنه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدم بهش گفتم ما مثل داداشیم هرچی هست بهم بگو باهم حلش میکنیم، بعدش سرم داد میزند فش میده میگه تهم ...

احتمالا چیزی می کشه وگرنه اینجوری واکنش نشون نمیده

زیاد خودتو درگیر نکن داداش. دخالت نکن اون مواد می زنه یه وقت متوجه کاراش نیست یه بلایی سرت میاره

خراسان شمالی🤍

احتمالا چیزی می کشه وگرنه اینجوری واکنش نشون نمیدهزیاد خودتو درگیر نکن داداش. دخالت نکن اون مواد می ...

چندبار چاقو کشید، ولی نمیشه نمیتونم دلم میخواد کمکش کنم چون دیدم بعضی هارو پدر و مادرشون فهمیده بیرون می‌کنن دلم نمی‌خواد مثل کارتون خواب باشه، البته نمیدونم می‌کشه یا نه فقط می‌خوام بدونم کاری میکنه

چندبار چاقو کشید، ولی نمیشه نمیتونم دلم میخواد کمکش کنم چون دیدم بعضی هارو پدر و مادرشون فهمیده بیرو ...

یکم زیر نظرش بگیر. شایدم مادر و پدرش اونجوری نباشن؟

کنارش نشستی محض امتحان بگو زندگی سخته می خوام یه چیز بزنم دور شم از این حال، عرق داری؟

اون وقت اگه چیزی بزنه شاید بهت تعارف کنه

ولی خودت درگیر نشیاااااااا.

راستی چند سالشه؟

خراسان شمالی🤍

فندک اتمی و خورده چیزی که گفتی و توهم رابطه تو خودش شیشه ای بودنش میگه

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti