2777
2789
عنوان

بله برونم به هم خورد اما…

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست
بهش شاخ و برگ میدی چونطرف شوهرش بعد سالها زندگی فوت میکنه .....اینطوری نمیشه که شما میگی....اگر کسی ...

خب وابسته میشه آدم. وقتی میبینه اون شده پناهش اون پشتشه مردا ک اولش دیدی عالین خوب ک آدم وابسته میشه تازه اون روی سگشونو نشون میدن .راستش منم عاشق خوبی های اولش شدم الانم ک میبینم مناسب نیست ولی نمی‌نمیتونم دل بکنم .نمیتونم خودمو بکشم بیرون 

خب عاشقی ک زمان خاص نمیشناسه سن و سال نمیشناسه 

ما ک باهم آشنا شدیم ۴ سال قبل بود الان داره میشه ۵ سال .

و من روز اول از کجا باید میشناختمش همه این نا امیدی ها طی مرور سال ها بدست اومد 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

خب وابسته میشه آدم. وقتی میبینه اون شده پناهش اون پشتشه مردا ک اولش دیدی عالین خوب ک آدم وابسته میشه ...

خوب قبول کن بجه بودی 

۱۷ ۱۸ حتی ۲۰ سالگی آدم اوج هیجانات روحی هست هرکی بهش محبت کنه حتی ظاهری  وابسته میشه

و این درست نیست

اگر نمیتونین رل نزنین

والا قاعدتا دوست میشید که طرف رو بشناسی و سنتی و نشناخته ازدواج نکنین

خوب چه فرقی دارع وقتی نشناخته عاشق میشین پس!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی جدا شدین؟چرا جدا شدی؟😔

جدا نشدم 

۵ سال باهمیم، سر یه قضیه کاملا الکی باهم قهر کردیم ۱۰ روز .بیشتر هم مقصر من بودم بخاطر توجه دعوا میکردم آرامش می‌ریختم به هم .اونم روز یازدهم خیانت کرد تلفنی با یه دختر ،راستش از من. دل کنده بود دنبال یکی جدید بود برا ادامه زندگی 

من فهمیدم ولی نتونستم جدا شم .امتحان کردماااا ولی نشد نتونستم طاقت بیارم دوریشو 

اون شبایی ک من از دلتنگی نفسم تنگ میشد گریه میکردم اون داشت با دختر جدید حرف می‌زد 

خلاصه الان چند ماه از خیانت میگذره من هنوز باهاشم اوضاع برگشته به قبل ولی،من هنوز نتونستم ببخشم. 

گاهی وقتا حس میکنم باهاش خوشبخت نمیشم حس میکنم غم خیانتش،تا ابد باهامه. تا بحث میشع خیانتش میاد به یادم 

ولی نمیتونم جدا شم چون واقعا بی کس و تنها هستم و بهش عادت کردم وابسته شدم 

خب وابسته میشه آدم. وقتی میبینه اون شده پناهش اون پشتشه مردا ک اولش دیدی عالین خوب ک آدم وابسته میشه ...

از الان ولش کن بره اشتباه منو نکن کار بکشه به خواستگاری و بله برون بعد ولش کنی 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

خوب قبول کن بجه بودی ۱۷ ۱۸ حتی ۲۰ سالگی آدم اوج هیجانات روحی هست هرکی بهش محبت کنه حتی ظاهری وابسته ...

بله من بچه بودم و اگه برگردم به قبل اصلا همچین کاری نمیکردم و قبولش نمیکردم 

خب اولش ک وارد رابطه نشدم نشناخته. منم کم کم. طی مرور زمان عاشقش شدم .

من اولش دوسش نداشتم تا ۵ ماه اول اون بهم پیله میشد پیام میداد ادعای عاشقی می‌کرد منم کم کم علاقه پیدا کردم و الان بعد ۵ سال با اینکه میدونم ادم اشتباهی هست ولی نمیتونم ولش کنم 

از الان ولش کن بره اشتباه منو نکن کار بکشه به خواستگاری و بله برون بعد ولش کنی

الان یکساله ک نامزدیم😔از خواستگاری گذشته ،قراره عقد کنیم 

رابطه هم داشتیم .

بله من بچه بودم و اگه برگردم به قبل اصلا همچین کاری نمیکردم و قبولش نمیکردم خب اولش ک وارد رابطه نشد ...

اگر واقعا آدم اشتباهه مطمئن باش کمتر یک سال بعد ازدواج پشیمون میشی و متنفر

بهش فکر کن میتونی جدا بشی

بله من بچه بودم و اگه برگردم به قبل اصلا همچین کاری نمیکردم و قبولش نمیکردم خب اولش ک وارد رابطه نشد ...

عزیزم درکت میکنم هر کس هم گفت طلاق بگیر اصلا به حرفاش گوش نده من ندیدم کسی که طلاق بگیره خوشبخت میشه ندیدم اشنامون هم متل شما بود خانم تحمل کرد خدا را شکر الان خوشخبته بچه هایش متل پروانه دور سرش می چرخند همه حسرت زندگیش را می‌خورم دارو درمان مسافرت گردش همه بچه هایش تا مین میکنند 

اگر واقعا آدم اشتباهه مطمئن باش کمتر یک سال بعد ازدواج پشیمون میشی و متنفربهش فکر کن میتونی جدا بشی

بارها فکر کردم .حتی همین امشب 

راستش هر موقع دعوامون میشع فکر میکنم به جدایی به تمام کارای بدش 

اما بازم نمیشع تا یک روز میشع ک زنگ و پیامش ندم باز دوباره دلم تنگ میشع 

واقعا موقعیت سختیه 

و من ترجیح دادم بزارم تا روزی ک واقعا دل بکنم و وابستگی تموم شه

الان یکساله ک نامزدیم😔از خواستگاری گذشته ،قراره عقد کنیم رابطه هم داشتیم .

عقد نکردی ک بلاخره 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

عزیزم درکت میکنم هر کس هم گفت طلاق بگیر اصلا به حرفاش گوش نده من ندیدم کسی که طلاق بگیره خوشبخت میشه ...

گلم ما عقد نکردیم 

فقط نامزدیم در حد انگشتر بله برون 

البته ک ما دوران دوستی طولانی داشتیم و من کم سن و بی تجربه بودم اولین بار بود با پسر حرف میزدم و رابطه هم داشتیم 

اگر واقعا آدم اشتباهه مطمئن باش کمتر یک سال بعد ازدواج پشیمون میشی و متنفربهش فکر کن میتونی جدا بشی

من فکر کردم بچه داره پنچ سال زندگی کرده نگو عقد نیست خودش میگه رابطه داشته از یه طرفم میگه نمیتونم بهتره بری مشاوره

ن ولی رابطه جنسی داشتم

باشه ی جوری اونو میشه خل کرد رابطه رو اما اون اشتباه و نکن تموم کن بره اون ظلم و ب خودت نکن خواهشا همینو میتونم بگم فقط