2777
2789
عنوان

بله برونم به هم خورد اما…

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 61 پست

خیلی خوبه که عاقلانه تصمیم گرفتی 

اما احساست هنوز تو رو به چالش میکشه 

اگر میرفتی سر زندگی و احساسی فکر میکردی بعد یه مدت احساساتت فروکش میکرد و چیزی که روبرو میشدی یه واقعیت تلخ بود که نمیتونستی ازش بیرون بیای 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بنظرت این جور عادت تا چقد وقت میبره ک فراموش شه و از سر بیفته؟ البته بدون جایگزین کردن

نمیدونم به آدم بستگی داره

اینکه خودت رو مشغول کنی اونقدر که وقت نکنی بهش فکر کنی

گذشت زمان مؤثره به شرطی که خودتم بخوای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب شش سال منتظرش بودی و اینکه قرار نیست همه چیز باب میل شما خانواده ات باشه

شغلشو عوض کرد شغلش زنبور داری کرد صحرا می‌شد اکثرا و تحصیلات دیپلم فقط و فرهنگ هامون خیلی فرق داش

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

نمیدونم به آدم بستگی دارهاینکه خودت رو مشغول کنی اونقدر که وقت نکنی بهش فکر کنیگذشت زمان مؤثره به شر ...

وای اصلا نمیشع .حال مرگ به آدم دست میده .نفس تنگ میشه اصللاااا نمیشه 

فک کنم سال ها طول بکشه تا از ذهن بره از قلب بره 

حتی اگه جایگزین کنی هم هیچکس برات اون نمیشه 

مردا میتونن ترک عادت کنن زود ولی ما زنا ن 

منکه نتونستم ولی پارتنرم میتونه و قابلیتشو داره 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

اول بشناس بعد عاشق شو.....اینم یادت میره قول میدم الان فقط عادتهمجازی اصلا و ابدا به درد نمیخوره اصل ...

۱۷سالم بود اون موقع خوشم زیاد نرسید بعد خواستمش و اینا منم دختر خجالتی بودم و با ایمان ی جوری کم میدیدمش اما پسر خیلی خوبی بود 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

[QUOTE=386977361]اگه منطفی فکر کردی و میدونی از نظر عقلی کیس مناسبت نیس رها کن خودتو با کار یادگیری ...

نکن گناه داره اون بنده خداهم اگه فقط رفع دلتنگیه ، شاید اذیت بشه شاید ردت کنه و شاید ازت سوء استفاده کنه هرگز برنگرد یکی دیگه رو پیدا کن باهاش وقت بگذرون اما وابسته و عاشق نشو بزار فراموش بشه 

خیلی خوبه که عاقلانه تصمیم گرفتی اما احساست هنوز تو رو به چالش میکشه اگر میرفتی سر زندگی و احساسی فک ...

تو اون دوران بله برون اینا واقعا حالم بد شده بود و لاغر شده بودم و همش گریه واقعیت هارو چون دیده بودم و این تصمیم و گرفتم خانوادمم خیلی خوشحال شدن و گفتن پشتم هستن فقط ولش کن

خودش چطور بود بیشتر به تو شبیه بود یا به خانوادش

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

خودش چطور بود بیشتر به تو شبیه بود یا به خانوادش

از خانوادش کمی فرق داش 

وای اصلا نمیشع .حال مرگ به آدم دست میده .نفس تنگ میشه اصللاااا نمیشه فک کنم سال ها طول بکشه تا از ذه ...

بهش شاخ و برگ میدی چون

طرف شوهرش بعد سالها زندگی فوت میکنه  .....اینطوری نمیشه که شما میگی....

اگر کسی خواسته باشه چرا میشه

اونم وقتی طرف اصلا آدم‌ متا سبی نیست

اگر اونقدر به بلوغ عقلی نرسیدین که تا طرف رو نشناختین و مطمئن نشدین آدم مناسبی هست عاشق نشین  خوب رل  نزنید 

به نظرم خوب فکر هاتو میکردی بعد رد میکردی و اینکه دو دل بودی می‌رفتید دو نفر پیش مشاوره چون بعداً آد ...

عقد نکرده بودیم 

یعنی خواستگار نمیاد دیگ؟

وای اصلا نمیشع .حال مرگ به آدم دست میده .نفس تنگ میشه اصللاااا نمیشه فک کنم سال ها طول بکشه تا از ذه ...

از کی جدا شدین؟چرا جدا شدی؟😔