2789
عنوان

نمراتم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 60 پست

من دهم یازدهم مجازی بود مدرسه اینقد خوش ب حالم بود دوازدهم ک رفتم اینقد تنبل شدم اصلا درس نمیخوندم 😂😂😂 مامانم همش حرص میخورد من موقع امتحانات کابوس میدیدم تا بلاخره دیپلم گرفتم فک میکردم هیچوقت از این دوران سمی نمیگذرم ولی گذشت الان ترم چهارم دانشگام 

توهم غصه نخور هر چقدر بزرگتر شی ی اتفاقاتی میفته ک تازه میفهمی اینا هیچی نبود

ببینم نمراتت منم امسال ترمیمی بودم نمره دینی ندارم ریاضی۱۹٫۷۵شیمی۱۷زیست ۱۷زبان۱۶٫۲۵فارسی ۱۶فیزیک ۱۹٫ ...

انسانی ام💔

به بدبختی دیدم یه لحظه کوتاه ...الانم هیچی نمیاد .

ولی همون یه لحظه ام رفتم تو شوک

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکالی نداره ، بعدا جبران میکنی ، فقط این روزا رو یادت نره

ولی چه میدونستم انقدر سال بعد سختم میشه ...میگن ترمیم اولی هم باشی کل آزمون ها رو باید ثبت نام کنی ‌ همش  هم باید بدی مگرنه صفر لحاظ میکنن💔😭

تازه دیگه ذخیره ام نمیشه کرد نمراتو

انسانی ام💔به بدبختی دیدم یه لحظه کوتاه ...الانم هیچی نمیاد .ولی همون یه لحظه ام رفتم تو شوک

عزیزم چجوری میخوندی که نمراتت پایین شده؟ خودمم دو تا دو همکلامی دارم پشت کنکوری ان اونام نمراتشون بد شدن توی قلمچی که همه اکثرا بالای ۱۹ اینا گرفتن منم نباید ۱۶ و ۱۷ می‌گرفتم همش تقصیر نتایج کنکوره

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

عزیزم چجوری میخوندی که نمراتت پایین شده؟ خودمم دو تا دو همکلامی دارم پشت کنکوری ان اونام نمراتشون بد ...

اره اونم هست. مشکل از نتایج و تصحیح هست ‌ اعتراض بزنن انشالله اوکی بشه‌

میدونی مشکل من این بود که نمی خوندم😭 یعنی تلاشم زیاد نبود 

در حد ۴ یا ۵ ساعت مطالعه داشتم...

اوایل خیلی امید داشتم ..

اره اونم هست. مشکل از نتایج و تصحیح هست ‌ اعتراض بزنن انشالله اوکی بشه‌میدونی مشکل من این بود که نمی ...

دو تا امتحان اولی زیاد خوندم ولی نتیجه ای که می خواستم نشد . بعد بقیه رو ساعت مطالعه ام زیاد اومد پایین

اره اونم هست. مشکل از نتایج و تصحیح هست ‌ اعتراض بزنن انشالله اوکی بشه‌میدونی مشکل من این بود که نمی ...

عزیزم 💔🐤نباید جا میزدی

عزیزم 💔🐤نباید جا میزدی

آخه دینی و ادبیات خیلی مهم بود و منم واقعا زیاد تلاش کرده بودم ...اگه اشتباهاتم به خاطر کم تلاشی بود ناراحت نبودم و نمره ام فقط به خاطر بی دقتی و استرسی که داشتم کم شد . انگار هر روز داشتم کنکور میدادم دیگه خسته شده بودمم😭😭😭

آخه دینی و ادبیات خیلی مهم بود و منم واقعا زیاد تلاش کرده بودم ...اگه اشتباهاتم به خاطر کم تلاشی بود ...

عزیزم... باید خودتو آروم میکردی منم استرس داشتم ولی باید خودمونو با محیط وفق می‌دادیم 

عزیزم... باید خودتو آروم میکردی منم استرس داشتم ولی باید خودمونو با محیط وفق می‌دادیم

آخه میدونی من واقعا بلد بودم مشکلم این بود که دقیقه آخر جوابامو عوض میکردم سریع این کارم کلا خودمو باختم...نمی دونم از استرس بود جی بود؟ شایدم چون شبش از استرس خوابم نمی‌برد و صبح به زور چشام باز بود اینجور شد

آخه میدونی من واقعا بلد بودم مشکلم این بود که دقیقه آخر جوابامو عوض میکردم سریع این کارم کلا خودمو ب ...

شب نمیخوابیدی ؟ من پارسال همین غلطها رو کردم همه ی امتحانا بشخصه خراب کردم باید میخوابیدی عزیزم

شب نمیخوابیدی ؟ من پارسال همین غلطها رو کردم همه ی امتحانا بشخصه خراب کردم باید میخوابیدی عزیزم

واییی می دونستم به خاطر همونه به خدا خودمو کشتم خوابم ببره ولی نمیشد. 

قرص خواب خوردم تاثیری نداشت ترسیدم بیشتر بخورم دیگه نخوردم

واییی می دونستم به خاطر همونه به خدا خودمو کشتم خوابم ببره ولی نمیشد. قرص خواب خوردم تاثیری نداشت تر ...

باید از صبح زود شروع میکردی به خوندن تا ساعت دوازده هم میخوندی سریع خوابت می‌برد 

باید از صبح زود شروع میکردی به خوندن تا ساعت دوازده هم میخوندی سریع خوابت می‌برد

ساعت خوابم خرابه . الانم همینم ‌ .ساعت ۱۱ و ۱۲ ظهر بیدار میشم‌

هر وقت خواستم صبح ساعت ۷ بخونم با اینکه شبش خوب خوابیده بودم ولی کلا خواب بودم راه می رفتم آب میزدم صورتمو .

ولی بازم رو کتاب خوابم می‌برد. 

گفتم دارم تایم رو از دست میدم حیفه پس شبا می خوندم بعدش ملا خراب شد 

ساعت خوابم خرابه . الانم همینم ‌ .ساعت ۱۱ و ۱۲ ظهر بیدار میشم‌هر وقت خواستم صبح ساعت ۷ بخونم با اینک ...

چی بگم بخدا منم دیگه صبحا زود بیدار میشم چون میخوام واسه مصاحبه آماده بشم ولی زیادم تمرین نمیکنم ولی باید از این به بعد محکمتر کار کنم