2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست
برای چی باید ثابت کنم.چه اهمیتی داره.سوال داشتم پرسیدم خیلیا جواب دادن.راستیتش الان بدون درامد طرح د ...

مدرکی چیزی بیار که هستی

عکس فیلم هر چی چون همچنان حسم میگه دروغ گفتی خواهر شوهرتو چی میگی ؟گفتی بخاطر اون میخام تاپیکم حذف بشه 

عذر خواهی برای من اصلا سخت نیست البته اگه اشتباه کرده باشم و تو بتونی ثابت کنی 

البته اگه برات مهمه

به هر حال موفق باشی ولی من رو حرفم هستم 

سلام،شما قبل از دندون کارشناسی داشتید،دوباره کنکور دادید دندون قبول شدید؟الآن راضی هستید؟درآمدتون وا ...

ازمون لیسانس به پزشکی رو هم شرایط رو بخون...

سن رو کامل با معدل خذف کردن...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم من دستیار دندانپزشکم اون درامد بالایی ک شما فکر میکنی ندارم ولی درامد دندون پزشک ها بله خوب ...

من ی سوال داشتم! لطفا قبول کن درخواست رو

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

چرا انقدر لول پایین برخورد میکنی هیچیت به دندون پزشک‌ها نمیخوره .خیلی مجلسی میتونی کاری کنی همه ازت ...

بله درست میگین شما.صحبت با شما یعنی لول پایین بودن.دیگه در شان خودم نمبینم با شما هم کلام شم

برام مهم نیست .ریپ نزن

حالا مهم نیس و این همه کل کل کردی و ول بودی تو این تاپیک .اگه مهم بود چیکار میکردی 🤣🤦🏻‍

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کاربری های دومشونه ذاتشون دروغگوئه

کی باشی ک به من تهمت بزنی که کاربری دومم 

😏

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

حالا مهم نیس و این همه کل کل کردی و ول بودی تو این تاپیک .اگه مهم بود چیکار میکردی 🤣🤦🏻‍

تو ول کن نیستی نه ..نمیدونم طرف چرا تاپیکش و قفل نمیکنه🤔 ...عزیزم چرا باید برام مهم باشه مگه نون و آبم از خونه اسی میاد ..شکر خدا نه چشمی به زندگی کسی داشتم و نه پول و ثروت خواستم ...تو یکی از پستهامم گفتم ..خدا رو شکر ..تنم سلامت باشه کافیه ..ایشونم اگه دکتر ،حقوقش زیاد نوش جانش ..ولی خوب من  به مجازی و تاپیکهاش اعتمادی ندارم ..اگه جوابت و گرفتی بکش بیرون دیگه😕

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

کاربر خوشبتیم ولش کن اینا رو .از ی جا دیگه سوختن😂😂😂😂

تو ول کن نیستی نه ..نمیدونم طرف چرا تاپیکش و قفل نمیکنه🤔 ...عزیزم چرا باید برام مهم باشه مگه نون و ...

تعیلق شده 

کاربری دیگه زده 

من نیازی به mta ندارم اینقدر کارم خوبه.برای موارد تخصصی اپن اپکس هم ارجاع میدم متخصص.چون لود بیمار خ ...

کلمه لود هم تازه یاد گرفتیا

ببین احتمالا هنوز درستون ب بخش استفاده های دیگ ی ام تی ای نرسیده چون فقط اپن پکس استفاده نمیشه و ربطی هم ب کار خوب و بد نداره فدا سرت یکم سرچتو عوض کنی یاد میگیری

کاربریت از من قدیمی تره؟ کو پس؟ تعلیق کردی؟ ینی از ده سال پیش داری همینطور خالی میبندی؟ چقد بیکاری خانم دکتر

حیوان مورد علاقم: اکسم

چرا نباید ثابت کنی تو حق نداری مردم رو سرکار بزاری من اصلا کاری به درآمد و پول ودندونپزشک بودنت ندار ...

ببین گلم من دیگه از فردا وقت ندارم هی بیام نی نی سایت.اگه سوال دندانپزشکی داشتین در خدمتم جواب میدم هر وقت بیام و ببینم.نه اینکه بخوام ثابت کنم.ثابت کردن با حل مشکل کسی خیلی فرق داره

کاربر خوشبتیم ولش کن اینا رو .از ی جا دیگه سوختن😂😂😂😂

دقیقا عزیزم.چه لزومی داره اخه بخوام دروغ بگم.که چی بشه.من حتی دوست نداشتم بره پربازدید.یعنی کلی نگران شدم از پربازدید رفتن.بعد مگه یه دندانپزشک ادم نیست.یه دندونپزشک مثلا مردم عادی هست چرا نباید مشکلی داشته باشه.

از استادامون بودن طلاق گرفتن یا باردار نمیشدن یا اتیسم بودن یا شوهرشون مثل من کارمند بود و ....

چرا فک می کنن برای یه دندانپزشک سوالی پیش نمیاد.مشکلی پیش نمیاد.همه انسانن.من فقط اومدم نطر دوستانو بپرسم.چندنفر درامدو پرسیدن گفتم شاید بگم تو نظرشون تاثیر بذاره.حالا خیلیا گفتن فیکه مهم نبود برام ولی اینا خیلی گیر دادن نفرینو تهمت زدن.حتی به شما هم

ممنونم عزیزم❤️

سلام عزیزم من تاپیکهاتون رو خوندم و خیلی مسیر تحصیلتون برام جالب بود.

من هیچ وقت در رابطه با تحصیل در اون جایی که میخواستم قرار نگرفتم. به نظرم پشتیبانی خانواده، چه پدر و مادر و چه همسر میتونه خیلی زیاد موثر باشه.

من هیچ زمان در زندگیم آرامش مورد نیاز برای یک تحصیلات خیلی خوب رو نداشتم.

لیسانس مهندسی دارم و خب برنامه هایی برای ادامه تحصیل اما زندگی خیلی پر تنشی داشتم همیشه، که مسیر رو برام ناهموار و بی لذت کرده. 

برای شما و دخترتون آرزوی موفقیت دارم ❤️