2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 9839 بازدید | 255 پست

فیک نیستین 

چرا چشاتون ور نمیداره کسی زندگیش و درآمدش انقد خوبه 🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ترم ده دندونم،اما درآمد طرح واقعا این نیست

منم میگم نیست این قسمت شایذ بزرگ نمایی کرده ولی به کاربریش نمیاد فیک باشه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

عزیزم گذرا خوندم تاپیک قبلیت

ان شاالله می نی یار حذف می‌کنه...

نگران نباش چرا باید لو بری تو اینهمه آدم...

ولی ولی کار درستی نکردی حقیقت رو واریز می‌کنی به کارت همسرت

خودت طلا می‌خریدی جمع میکردی وام می‌گرفتی ماشین می‌خریدی...مسافرت خوب می‌رفتید...

به وقتش میفروختی خونه هم می‌خریدید...

به اسم خودت...چون زحمت می‌کشی...هم کار می‌کنی هم واریز می‌کنی به کارت همسرت...هم میترسی عزت نفسش پایین بیاد...میخای هر سری که پول واریز می‌کنی معذرت خواهی هم بکنید؟!

کارت اشتباهه من بعد یه عمر زندگی میگم مرداد قدردان نیستن

جالبه گفتی خونه هم به اسم اون میشه...تو دقیقا چیکاره ای این وسط...گاو شیرده؟

حالا یکی دو بار واریز نکن ببین چی میشه...

خیلی ساده ای دخترم

حتی یه بارم اعتراض کنی میگه من گفتم بریزی نمی‌کردی...رویه تو عوض کن...اگه حقوقش کمه بره دنبال پیشرفت کارش...مرد وظیفه سه زنشو تامین کنه...اگه برعکس باشه می‌ره جاهای دیگه عقده هاشو خالی می‌کنه 

همون اول باید با سیاست بهش میفهموندی مرد خونه اونه...و اگه حقوقت زیاده به خاطر تلاش خودته...

برای کسی سوال پرسیده خو .نگفته که بچه دارم چهارسالشه

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

این بخاطر این میترسه و میخاد تاپیکش پاک شه چون دروغ گفته🤣🤣چندین سال پیش تاپیک زده برا ارشد روانشنا ...

قضاوت نکن وقتی نخوندی.برو بخون متوجه میشی اشتباه کردی.بعدم ازش حلالیت بخواه آدم ازفردای خودش خبر نداره دوست عزیز

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

قضاوت نکن وقتی نخوندی.برو بخون متوجه میشی اشتباه کردی.بعدم ازش حلالیت بخواه آدم ازفردای خودش خبر ندا ...

من حرف بدی نزدم که بخام حلالیت بگیرم فقط نظرمو گفتم و چیزی که مشخص بود 

طرف سیصدتا تاپیک زده خاهرشوهرش تو نینی سایت نبود الان که لو رفت خاهرشوهرش تو سایته و باید فورا تعلیق بشه تا ابروش نره؟! 

سلام،شما قبل از دندون کارشناسی داشتید،دوباره کنکور دادید دندون قبول شدید؟الآن راضی هستید؟درآمدتون وا ...

عزیزم الان دندانپزشکی خیلی خیلی اشباع شده ! تعداد دانشکده های دندانپزشکی و دانشجویان هر ورودی خیلی زیادی ...هر سال کلی دندانپزشک فارهغ التحصیل میشن که حتی تو گلینیکا هم دیگه جا برا کارشون نیست !به نظرم رشته ای مثل فیزیو تراپی آینده کاری خیلی بهتری داره چون هنوز اشباع نشده 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بابا دروغ میگه من اینو میشناسم ،همسایمونه،خیلی دروغگو خالیبنده

از کجا فهمیدی همسایته؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اگ‌حقوق یک دندون پزشک که تازه فارغ التحصیل شده و طرحه سیصد میلیونه بگو دوباره کنکور بدم اسی

صد در صد دروغ میگه

حالا که دروغش دراومده میگه خواهرشوهرم کنارم توو نی نی سایته

خودش از دروغهاش خندش نمیگیره😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اسی توی این عکس کدوم دندون مشکل داره کدوم جهت هست مشکلش چیه بیمار بالغه یا خیر فک بالاس یا پایین راس ...

من دندونپزشک نیستم ولی زیاد دندون پزشکی رفتم ببین درست میگم

بیمار بالغه

فک بالا سمت  چپ احتمالا یا راست 

بعد اینکه هیچ درمانی صورت نگرفته ولی یکی شون احتیاج ب ترمیم داره چون پوسیدگی   خیلی از سطح بیشتر رفته