2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

119 بازدید | 5 پست

خب اول کاری بگم من که ندارم 

خانوما کمک تو یه موضوع خانوادگی گیر افتادم 

لطفاً لطفاً به دادم برسید 

من ۲۵سالمه یکسال بیشتر ک  نامزدم 

رابطه تقریبا خوبی با مادر شوهرم خواهر شوهرام جاریم داشتم

چون آدم خونگرم خاکی اهل بگو بخندم خودمو نمی‌گیرم خیلی باهاشون قاطی میشم حتی بار ها سعی کردم ارتباط گرم تر کنم قهرا خاله زنک بازیا کم کنم .حالا شدم آدم بده

جاریم ۱۵ سال عروس این خانوادس و ۱۰ سال ازم بزرگترها دو ماهی میشه با همه سر سنگین شده قطع ارتباط کرده هم خودش هم شوهرش سر یه سری اتفاقاتبا پدرش.با من خوبه همچنان منو تولد جشن دورهمی دعوت می‌کنه زنگ میزنه در ارتباطیم .حالا مادر شوهرم دختراش دارن هی حاشیه درست میکنن که به احترام ما نرو باید بیاد از دلمون درار خواهر شوهرام حسابی همسرمو پر کردن که تا اون نیومد از دل بابا در نیاورد تو نرو . زنتض بدون اجازه رفته . حسابی وسط مشکلات اینا گیر کردم هم نمیخام کلن قطع کنم که به اون بی احترامی شه .هم از این حرفا خستم.فردام زنگ زد دعوت کرد خرج محرم منو شوهرمو . ولی همسرم گفت یا مامانم دعوت کنن یا نمیریم . اصلا اینا یه جوری با من طرف شدن انگار جاریمو از خونه بابام آوردم . من شدم آدم بده و این وسط مقصر...دو هفته کلن رابطم شده جنگ با شوهرم 

به شوهرت اروم تو خلوتتون بگو عزیزم اونم برادرته و زن داداشته ما نمیتونیم تو مسائلشون دخالت کنیم بزار خودشون با خانوادت حلش کنن و رابطه مام با بقیه جداس نمیشه ک هممون بند هم باشیم اینک درست نیست و زندگی. نمیشه اگر میخای کمکی کنی اینه دخالت ندی خودتو درسته مادرت بزرگتره و احترامشون واجب ولی مطمئن باش ممکنه ما بعدا بده بشیم این وسط وقتی همه باهم خوب شدن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه وحشیم تو بحث اصلا نمیتونم آروم باشم

سیاست یعنی اروم بودن و لای پنبه سر بریدن یعنی باطرف جوری حرف بزنی ک هم احترامتو داشته باشه نتونه حرفی بزنه هم ب حرفت عمل کنه هم تمام حرفاتو بگی 

...

سیاست یعنی اروم بودن و لای پنبه سر بریدن یعنی باطرف جوری حرف بزنی ک هم احترامتو داشته باشه نتونه حرف ...

بدبختانه اصلا سیاست ندارم اصلا موقع عصبانیت فقط اوج میگیرم عقلم خاموش میشه به بدترین نحو تلافی میکنم 

چی کنم اون لحظه آروم باشم

بدبختانه اصلا سیاست ندارم اصلا موقع عصبانیت فقط اوج میگیرم عقلم خاموش میشه به بدترین نحو تلافی میکنم ...

تمرین کن خواستی عصبانی بشی فکرکن ب بعدش بالاخره از جایی باید شروع کرد